A24.com.tr » teknoloji » Star Wars hayranlarına müjde!

Star Wars hayranlarına müjde!

Star Wars hayranlarına müjde!

Her sene kutlanan Star Wars gününe özel yeni bir kampanyaya imza atan EA, Battlefront yapımını ücretsiz hale getirmeyi planlıyor.

Dünya üzerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Star Wars, en kalabalık ve en güçlü hayran topluluğuna sahip serilerden bir tanesi. Yıllar önce beyaz perdeyi ziyaret eden filmler dışında geçtiğimiz yıl yeni halkası görücüye çıkan serinin hayran sayısını daha da arttırdığı bir gerçek. Film dışında oyun dünyasında da kendisini gösteren serinin son halkası olan Battlefront, şimdilerde ücretsiz olmaya hazırlanıyor. Bunun nedeni ise yarının 4 Mayıs Dünya Star Wars günü olarak kabul görmesi.

Resmi bir açıklama yapan Electronic Arts, 4 Mayıs Dünya Star Wars gününe özel Battlefront yapımını ücretsiz hale getireceğini belirtti. Oyunu PC platformu üzerinden herhangi bir ücret ödemeden oynama imkanı sunacak olan deneyimli firma, ne yazık ki bu fırsatı gün boyunca aktif tutmayacak. Zira her kullanıcının sadece 4 saat boyunca oyunu ücretsiz oynayabileceği söylendi.

Eğer Battlefront ilginizi çekmiyorsa EA’nın ücretsiz bir şekilde oynama imkanı sunduğu The Sims 4, Titanfall, Battlefield 4 ya da Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 yapımlarını da denemeniz mümkün. 

YORUMLAR
  Rolleri uğruna değişen oyuncular
Rolleri uğruna değişen oyuncular