A24.com.tr » medya » Sözcü çalışanları tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Sözcü çalışanları tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Sözcü çalışanları tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Sözcü gazetesine yapılan operasyonlardan sonra soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 çalışan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

 Sözcü çalışanlarına yönelik yapılan soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı.

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ile çalışanlarına yönelik "FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işledikleri" iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Gökmen Ulu, Mediha Olgun ve Yonca Yücekaleli, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

SAVCI TUTUKLAMA TALEP ETTİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan muhabir Ulu ile gazetenin internet sitesinin müdürü Olgun ve gazetenin mali işler müdürü Yücekaleli'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Ulu, Olgun ve Yücekaleli, daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılık sorgusu da tamam lanan üç isim, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

"FETÖ ADINA SUÇ İŞLEDİLER"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosunca, Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ile çalışanlarına yönelik "FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işledikleri" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, muhabir Gökmen Ulu ile gazetenin internet sitesinin müdürü Mediha Olgun, geçen hafta sonu gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü.

YORUMLAR
  Telefonsuz bir hayat mümkün mü?
Telefonsuz bir hayat mümkün mü?