A24.com.tr » magazin » Sosyal medya ODTÜ'lü güzeli konuşuyor

Sosyal medya ODTÜ'lü güzeli konuşuyor

Sosyal medya ODTÜ'lü güzeli konuşuyor

Miss Turkey'e sayılı günler kala adayların heyecanı dorukta. Sosyal medyanın şu sıralar en gözde ismi ise Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan Çağla Çukurova...

 Miss Turkey olarak taç giymek için mücadele eden adaylar arasında öne çıkan Çağla Çukurova hakkında sosyal medyadaki platformlarda sayfa üstüne sayfa açılıyor. Bunun nedeni ise Çukurova'nın, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuması.

Çağla Çukurova, erkek öğrencilerin hatırı sayılır çoğunluğa sahip olduğu bir bölümde okuyan Türkiye güzeli adayı olarak çok konuşuluyor son günlerde.

ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu'na da üye olan Çağla Çukurova, hakkında internetteki sözlüklerde de çok sayıda yorum yazılıyor. Çukurova, 2002 Türkiye Güzeli Çağla Kubat'a benzetiliyor. Bunun nedeni Kubat'ın da İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olması.

"Çağla Kubat ile adaş olması güzel bir tesadüf olmuş" denilen Çukurova hakkında sosyal medyada yapılan bazı ilginç yorumlar ise şöyle:

"ODTÜ Psikoloji bile böylesini görmemiştir. Bu kız akışkanlar dinamiği anlatsa uygulamalı olarak dinlerim vallahi"

"Ben okurken de bölümde güzel kızlar vardı ama çağ atlamışız. Camiamıza hayırlı olsun. yakışır."

"Henüz aday olması ama yine de güzel olması ve mühendis olmasıdır. Mühendis kızlar bıyıklı olur çirkin olur efsanesini de bir kenara bırakmalarına yardımcı olur umarım. Ben beceremedim bu önyargıyı kırmayı."

"Sadece makine mühendisliğinden böyle güzel bir kızın çıkmasıyla şaşırtmakla kalmayıp, konu başlığı olarak magazin ile eğitimi buluşturan nadir olaylardan biridir."

Çağla Çukurova, önümüzdeki hafta yapılacak olan Türkiye Güzeli yarışmasında nasıl bir sonuç alır bilinmez ama şimdiden çok popüler olduğu kesin.

YORUMLAR
  Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler
Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler