A24.com.tr » teknoloji » Sony F8331'in görüntüleri ortaya çıktı

Sony F8331'in görüntüleri ortaya çıktı

Sony F8331'in görüntüleri ortaya çıktı

Z serisi akıllı telefonlarla bu piyasada büyük bir çıkış yakalayan Sony, akıllı telefonlarını X serisi ile piyasaya sürmeye başlamıştı. Firmanın merakla beklenen amiral gemisi telefonu görüntülendi.

Japonya merkezli dev teknoloji firması Sony, akıllı telefon pazarındaki konumunu iddialı hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Xperia Z serisi ile büyük bir çıkış yapan ve Full HD çözünürlüğe sahip global pazarda ilk kez satılan telefonunu ortaya koyan ve bu telefonu suya dayanıklı yapan Sony kendi hayran kesimini oluşturmuş bir firmadır. OmniBallance tasarım anlayışı ile yola devam eden firma, Z serisini sonlandırdı ve yoluna X serisi ile devam etme kararı aldı.

Kod adı: F8331

Bir süredir Sony‘nin yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı belirtiliyordu ve son çıkan görseller de bunu doğruluyor. F8331 kod adı ile tanımlanan yeni nesil amiral gemisinin bize ne sunacağını kısa süre içinde göreceğiz.

5.1 inç ekran

Telefonun 5,1 inç ekrana sahip olacağını belirtelim. Arka tarafta da ilginç bir flaş düzeni ve lazer odaklama olduğuu düşündüğümüz bir boşluk bulunuyor. Teknik özellik bakımından bir şey söylemek mümkün olmasa da daha global pazarda doğru düzgün satışa sunmadığı amiral gemisi Xperia X Performance‘ı pazara çıkmadan “gömen” Sony‘i ayakta alkışlıyoruz.

YORUMLAR
  Bakanlığın açıkladığı hileli ürünlerin listesi
Bakanlığın açıkladığı hileli ürünlerin listesi