A24.com.tr » magazin » Sinan Akçıl sevgilisinden kazık yedi

Sinan Akçıl sevgilisinden kazık yedi

Sinan Akçıl sevgilisinden kazık yedi

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl, verdiği bir konser sonrası reklam aşkı yaşadığı öne sürülen ABD'li Alexandra Rodriguez'le ilgili gelen sorulara ilginç bir yanıt verdi.

Dün akşam Taksim’de bulunan bir mekânda sahne alan Sinan Akçıl, önce reklam aşkı yaşadığı iddia edilen Alexandra Rodriquez, ardından da eski sevgilisi Ebru Şallı’nın Cem Yılmaz’la ilişkisi sorulunca zor anlar yaşadı. Şallı ve Yılmaz için “Onlarla ilgili sorular beni kızdırmıyor ve ilgilendirmiyor. Kapsama alanım dışındalar” diyen Akçıl, gece için özel tasarlattığı deri montuyla poz verdi.

“BAKACAĞIZ YA…”

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’ın eski sevgilisi Alexandra Rodriquez’le aşk yaşadığını ima eden paylaşımlarıyla sık sık medyada yer bulan Akçıl, muhabirlerin “Sevgiliniz Alexandra’yı göremedik Sinan Bey. Kendisi buraya gelmedi mi?” sorusuna “Bakacağız ya” diye cevap verdi. Sinan Akçıl bir süre önce ABD’ye giderek klip çekmiş, klipte rol alan Alexandra Rodriquez’le verdiği samimi pozları sosyal medyada paylaşarak “Birliktelik yaşıyoruz” mesajı vermişti. Hatta Akçıl Türkiye’ye döndükten sonra Rodriquez, 20 Kasım’da Türkiye’ye geleceğini, “Sinan için Türkiye’ye geliyorum” yazıp Türk bayraklı paylaşımıyla duyurmuştu.

RODRIQUEZ “GELECEĞİM” DEDİ GELMEDİ

İşin aslının ortaya çıkması ise çok uzun sürmedi. Akçıl’ın Rodriquez ile klip çekimi ve sonrasında devam eden bu paylaşım serisi için reklam anlaşması yaptığı ve bunun için 100 bin dolar ödediği ileri sürüldü. Rodriguez’in “Geleceğim” dediği halde İstanbul’a gelmemesi ise iddiaları güçlendirdi.

“EBRU VE CEM BENİ İLGİLENDİRMİYOR”

Sinan Akçıl, Alexandra Rodriquez ile ilgili yöneltilen “Ayrıldınız mı?” sorusuna, “Ayrılık yok, mesafe var” karşılığını verdi. Akçıl’ı moralini bozan soru ise ayrıldığı sevgilisi Ebru Şallı ile Cem Yılmaz’ın ilişkisine yönelik olandı. Bir muhabirin “Size her defasında Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’yı soruyorlar. Bu sorular sizi kızdırıyor mu?” diye sorması üzerine Akçıl, “Kızdırmıyor ama ilgilendirmiyor da. Çok sıkıldım. Benim için bu olaylar geçmişte kaldı. Bu konular artık benim kapsama alanım dışında. Onlar da benim kapsama alanım dışında” yanıtını verdi.

YORUMLAR
  Değeri bilinmeyen 15 icat
Değeri bilinmeyen 15 icat