A24.com.tr » yaşam » Sibel Öztürk'ün göz dolduran çabası hayran bıraktı

Sibel Öztürk'ün göz dolduran çabası hayran bıraktı

Sibel Öztürk'ün göz dolduran çabası hayran bıraktı

Fırat Kalkanı operasyonuyla geri kazanılan Cerablus'n yaralarını saran sağlıkçı Sibel Öztürk'ün olağanüstü gayreti sınırötesine taşınarak sosyal medyada dünya gündemine oturdu.

 Fırat Kalkanı operasyonuyla terör örgütünden kurtarılan Cerablus bölgesinde yaraları sarmaya çalışan tıp teknisyeni Sibel Öztürk'ün çabaları gözden kaçmadı ve twitter'da ‘Türk Melek’ başlığıyla övgüler yağdı.

1 HİKAYE 1 HABER
Yıllardır süren IŞİD zulmünden kurtulan Cerablus’un yardım meleği Sibel Öztürk, özverili çalışmasıyla dünyanın gündemine oturdu; Fırat Kalkanı operasyonuyla yaralarına melhem süren, tedavi süreci hız kazanan Halep’in Cerablus ilçesindeki mazlumların şifası oldu.

TWITTER’DA ZİRVEDE
Gaziantepli genç acil tıp teknisyeni Öztürk, Türkiye’nin bölgede kurduğu hastanede can kurtarıyor. Gerektiğinde ambulansın şoför koltuğuna da oturan Öztürk, zamana karşı yarışında mayınlardan temizlenen Cerablus’a doğru gaza basıyor. Yakın zamanda azmi ve Suriyeli çocuklara uzattığı yardım eliyle tanınan Sibel hemşire, Twitter’da “Türkiye trend topic” listesinde zirveye çıktı. “TurkishAngel” etiketiyle adından söz ettiren Öztürk’ün ünü sınırları aştı, dünya üzerinden birçok sosyal medya kullanıcısı da genç tıp teknisyenine övgüler yağdırdı. Fırat Kalkanı’nın 38. gününde Cerablus’a ayak basan 30 yaşındaki Öztürk, ilk günkü heyecanıyla işini yapmayı sürdürüyor.

‘ÜLKEMİ TEMSİL EDİYORUM’
Suriyeli miniklerle yakından ilgilenen Öztürk’e birçok medya kuruluşu ulaşmaya çalışıyor. Önce ailesi ve arkadaşlarının tebrikleriyle karşılaşan Sibel Öztürk, Türkiye’yi temsil etmekten çok mutlu. “Üzerime düşeni yapıyorum” diyen ve mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken yardım meleği, geri dönüşlerden dolayı çok gururlu olduğunu söyledi. Hem sosyal medyadan hem de telefondan gelen tebrikleri ekip arkadaşları adına da kabul eden Sibel hemşire, “İnşallah işimizi en güzel şekilde yapmaya devam edip ülkemize layık olmaya çalışacağız” diye konuştu. Öztürk’ün mesai arkadaşları da genç sağlıkçının çok mütevazı olduğunu söyleyip, onunla çalışmanın mutluluk verdiğini dile getirdi.

 

YORUMLAR
  Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim
Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim