A24.com.tr » medya » Sibel Kekilli, taciz mesajlarına isyan etti (Sibel Kekilli kimdir?)

Sibel Kekilli, taciz mesajlarına isyan etti (Sibel Kekilli kimdir?)

Sibel Kekilli, taciz mesajlarına isyan etti (Sibel Kekilli kimdir?)

Alman asıllı Türk oyuncu Sibel Kekilli, İnstagram hesabından kendisi hakkında yapılan cinsel içerikli tehdit mesajlarına isyan etti. 37 yaşındaki oyuncu "Defolun gidin, size acıyorum" dedi.

Oyuncu Sibel Kekilli, sosyal medyadan yapılan cinsel içerikli taciz mesajlarına isyan ederek, "Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim" dedi.

Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, "çoğunluğu Türk halkından olmak üzere" diye açıkladığı cinsel içerikli taciz mesajları aldığını söyleyerek, Instagram hesabından İngilizce ve Türkçe olarak isyan etti.37 yaşındaki oyuncu, mesajında şu sözlere yer verdi:

"Her şeyden önce, hepinize güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz."
"Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceğim cevabım aşağıdadır."

"Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim."

"Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp başka insanlara, özellikle kadınlara, ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum!"

"Defolun gidin!

Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!" 

SİBEL KEKİLLİ KİMDİR?

Sibel Kekilli kimdir, Sibel Kekilli, 16 Haziran 1980 yılında Almanya Heilbronn’da dünyaya gelen Sibel Kekilli, Kayserili Kekilli ailesinin 4 çocuğundan biridir. İkizler burcu kadını olan Sibel Kekilli’nin birde ikiz kardeşi vardır. Babası bir fabrikada işçi, annesi de temizlik işinde çalışmıştır. Dedesi Kayseri’den 60′larda göçmüş Almanya‘ya. Ardından 70′lerde babası gelmiş ikinci kuşak olarak. Dedesi dönmüş, babası dönmeye niyetlenmiş; üçüncü kuşakta o niyet hepten kaybolmuş. Alamancılar’ın ilk kuşağı tabutlar içinde memlekete döndükten sonra ‘dönüş’ defteri kapanmış. Sibel, Türkiye’yi özlemeyen bir neslin temsilcisi.

17 yaşında 10. sınıfı bitirdi. Tıp veya hukuk okumak istiyordu ama okutmadılar ve Belediyede çalışmaya başladı. Ailesine Her ay maaşından 300 Mark yardım ediyordu.


19 yaşında bir Stefan adında bir Alman’a aşık olup evleniyor. Fakat Türkiye’den kağıtları yetişmediği için 1999 sonunda sadece imam nikahı ve düğün yapıyor. Babası gurur duysun diye o parasızlıkta bin kişilik bir salonda görkemli bir düğün yapar. Bankaya 15 bin Euro borçlanır. Eşinin de 12 bin Euro’luk borcuyla, daha da zora girerler. Ve ödeyebilmek için deliler gibi çalışmaya başlarlar. 4-5 işte birden çalışıyordu. Hatta bazen yorgunluktanSabah 7′den akşam 4′e kadar belediyede çalışıyordu. Sonra sokakta sebze satmaya gidiyordu. Hafta sonları garsonluk yapıyordu. Cuma, cumartesi bir diskotekte kapıcılık yapıyordu. Orada cumartesi sabah 7′ye kadar çalışıyordu. 2 saat uyuyup Pazar sabah 10′da garsonluğa gidiyordu. Arada annesiyle evlere temizlikçiliğe de gidiyordu. Eşi de hem belediyede çalışıp, hem sebze sattığı halde yetmiyordu para. Çünkü kazandıklarının 300 Mark’ını hâlâ ailesine veriyordu, destek olarak.

Bir gazete ilanı ile internette striptiz yapmaya başladı. Sonra bir diskotekte striptizciliğe başladı. Go-go girl’lük yaptı (Yarı çıplak dans),Çıplak foto modellik yaptı. Ve gelen teklifler üzerine 2001 sonunda yetişkin filmlerde oynamaya başladı. Sonradan kağıtları gelip Alman vatandaşlığına geçiyor ama o zaman da Kekilli nikah istemiyor ve bir süre sonra da eşinden ayrılıyor. 10′dan fazla yetişkin filmi yaptı. Belediyedeki işinden de ayrıldı yetişkin film yapmayı da bıraktı ve Essen’e taşınarak masada çıplak dans edilen bir kulübün şefliğini yaptı. Bütün bunlar 22 yaşına kadar oldu bitti.

Bir gün sokakta alışveriş yaparken tesadüfen keşfedildi Sibel Kekilli. O sıralarda Duvara Karşı filmi için 20 yaşlarında bir Türk kızını arayan Fatih Akın, 350 aday arasından onu seçti. Fatih Akın’ın Duvara Karşı filmiyle uluslarası boyutta tanınan bir oyuncu oldu. Altın Ayı ve Altın Portakal başta olmak üzere birçok ödüle layık görüldü. Sibel Kekilli’nin adı Fatih Akın’ın yönettiği Duvara Karşı filmindeki başarısı kadar, bir zamanlar oynadığı yetişkin filmlerle de anılıyordu. Duvara Karşı filminin yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Alman tabloid gazetesi Bild-Zeitung gazetesi daha önce Dilara sahne ismiyle rol aldığı yetişkin filmleri ortaya çıkardı.

 

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı