A24.com.tr » magazin » Sibel Demiralp kalp krizi geçirdi

Sibel Demiralp kalp krizi geçirdi

Sibel Demiralp kalp krizi geçirdi

The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması’nda Türkiye'yi temsil eden ve yarışmada birinci olarak dikkatleri üzerine çeken güzel manken Sibel Demiralp kalp krizi geçirdi.

‘The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması’nı kazanan ilk Türk kızı olan Sibel Demiralp, bir defile için hazırlık yaptığı esnada fenalaştı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği ortaya çıkan Adanalı güzelin sağlık durumu hakkında ilk açıklama menajeri Asil Çağıl’dan geldi. Çağıl, anjiyo yapılan ve hastanede dinlendirilen Demiralp’in sağlık durumunun da iyi olduğunu belirtti.

Modacı Mert Erkan’ın hazırladığı koleksiyonu ‘Fashion Week’ defilesinde tanıtmak için hazırlık yapan Demiralp, aniden fenalaştı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

 

"ANJİYO YAPILDI DİNLENDİRİLİYOR"

Güzel mankenle ilgili ilk açıklamada menajeri Asil Çağıl’dan geldi.

Çağıl, “Sibel’in durumu şuan iyi. Kendisine anjiyo yapıldı ve gözetim altında tutulduğu hastanede dinlendiriliyor. Doktorlar defileye çıkmasına sağlık açısından risk oluşturacağı için izin vermiyor. Şuan için söyleyebileceğimiz tek şey, sağlık durumunun iyi olduğu. Gelişmeleri ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

YORUMLAR
  Nokia yeni özelliği ile Selfie'nin ipini çekti!
Nokia yeni özelliği ile Selfie'nin ipini çekti!