A24.com.tr » medya » Sibel Can ile Emre Kınay'ın yeni dizisi başlıyor

Sibel Can ile Emre Kınay'ın yeni dizisi başlıyor

Sibel Can ile Emre Kınay'ın yeni dizisi başlıyor

Yıllar önce büyük ilgi gören 'Berivan' dizisinde birlikte rol alan Sibel Can ile Emre Kınay bir kez daha aynı projede buluşuyor. İkili, "Sevdanın Bahçeleri" adlı yeni diziyle ekranlara dönecek.

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut'un üstlendiği dizi. Yeni sezonda Eylül ayında ekranlara gelecek. Peki dizi hangi kanalda? Diğer oyuncuları belli mi?

Dizinin başrollerinde uzun süredir ekranlarda olmayan Sibel Can ve Emre Kınay olacak. Emre Kınay’ın açıklamasına göre dizi Eylül’ün son haftası başlayacak. Şu an için dizinin konusu ve diğer oyuncularla ilgili bir bilgi yok.

SİBEL CAN

1 Ağustos 1970 yılında doğmuştur. İstanbulludur. Sibel Can 14 yaşındayken dansa merakı vardı ve gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başlamıştı. Sibel Can babasıyla birlikte çıktığı yurt içi ve yurt dışı turnelerinde hem oryantal hem de solist olarak sahne almaya başlamıştı. Şarkıcı olarak hayatını sürdüren Sibel Can birçok albüme imza atmış son olarak ise O Ses Türkiye jüriliği yapmıştır.

EMRE KINAY

5 Mart 1970 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Tecrübeli Oyuncu İlköğretim ve lise hayatını İstanbul'da tamamlamıştır. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Tanınması ise Tiyatrolar sayesinde olmuştur.Son olarak Güneşin Kızları adlı dizide rol almıştır.

YORUMLAR
  Türkiye televizyonlarının en karizmatik ve yakışıklı 50 oyuncusu...
Türkiye televizyonlarının en karizmatik ve yakışıklı 50 oyuncusu...