A24.com.tr » dizi haber » Şevkat Yerimdar 13. bölüm fragmanı Foxtv Feci kaza

Şevkat Yerimdar 13. bölüm fragmanı Foxtv Feci kaza

Şevkat Yerimdar 13. bölüm fragmanı Foxtv Feci kaza

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Şevkat Yerimdar 13. bölümde Şevkat'in kazası büyük bir korkuya yol açıyor. Şevkat ölecek mi? Yeni bölümde neler yaşanacak?

 Şevkat Yerimdar son bölümde yaşanan kaza ile herkes Şevkat'in hayatta kalıp kalamayacağını merak ediyor. Şevkat Yerimdar 14. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Şevkat ve Esin birbirlerine aşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir.
Bu arada Cevdet ve Marika, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamaya karar verirler. Fakat olaylar öyle gelişir ki, onlar bunu söyleyemeden Şevkat mahalleden gitmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir.

Esin ona duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu düşünürken, mahalledeki mülklerin üstüne konmak için sinsi planlarını tıkır tıkır yürüten Bora son adımı atar. Esin’e evlenme teklifi eder. Esin’in aklı da kalbi de Şevkat’tedir ama kırgın ve umutsuzdur.

YORUMLAR
  Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!
Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!