A24.com.tr » medya » Seviyor Sevmiyor 16. Bölüm fragmanı / Yüzleşme sonunda neler olacak

Seviyor Sevmiyor 16. Bölüm fragmanı / Yüzleşme sonunda neler olacak

Seviyor Sevmiyor 16. Bölüm fragmanı / Yüzleşme sonunda neler olacak

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Seviyor Sevmiyor dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan zoraki yüzleşmenin ardından bakalım bu hafta neler yaşanacak...

 Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Seviyor Sevmiyor'da heyecan tüm hızıyla sürüyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde yaşanan yüzleşmenin ardından 16. bölümde nelerin yaşanacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı. Dizinin 16. bölüm fragmanı bize ipucu verebilir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI
İstifa eden Yiğit artık Deniz'den uzak durmaya karar verir. Bu nedenle içine girdiği bulanlımdan çıkmak için arayış içine girer ancak çok yanlış bir tercihte bulunur.

İrem'in sayesinde Yiğit'in toplarlanması yine Deniz'e kalır. Ancak bu defa hiç beklenmedik şeyler olur. Yiğit İrem'in kimliğini alıp nikah için gün almaya karar verir. Deniz ve İrem bu olay karşısında Yiğit'ten o kimliği almaya çalışır.

Deniz ve İrem kimlik meselesini hallettiklerini düşündükleri an Yiğit'in Deniz ile karşılaşması herşeyi alt üst edecek...

DİZİNİN KONUSU
ATV ekranlarında yayınladığı günden bu yana büyük beğeni ile izlenen dizinin konusu oldukça ilginç. Dizinin başrol oyuncularından Deniz küçükken çok güzel ve çok varlıklı bir ailenin kızıdır. Yiğit ise çok fazla kilolu olduğu için arkadaş çevresi olmayan etrafı tarafından dışlamış bir karakterdir. Deniz küçüklüğünden bu yana her zaman Yiğit'e kol kanat germiş ve onu küçümsememiştir.Bu davranışlarından dolayı Yiğit küçüklüğünden bu yana Deniz'e aşıktır. Daha sonra Yiğit babasının işlerinden dolayı yurt dışına çıkmak durumunda kalır. Bu uzun süreli seyahat onun için bir dönüm noktası olur. Çünkü yiğit artık zayıflamış ve iyi bir kariyere sahip olmuştur.

Yıllar sonra Türkiye'ye döner ve çocukluk aşkı olan Deniz'i bulmaya karar verir. Deniz ise aradan geçen yıllar içinde tüm zenginliğini kaybetmiş ve güzelliği de artık eskisi kadar değildir. Hayat onun için tam bir hayal kırıklığına döndüğü sırada karşısına çoçukluk arkadaşı Yiğit çıkar ve olanlar olur.

 

YORUMLAR
  'Yok artık' dedirten buluşlar
'Yok artık' dedirten buluşlar