A24.com.tr » şans oyunları » Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül Sayısal Loto çıkan numaralar

Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül Sayısal Loto çıkan numaralar

Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül Sayısal Loto çıkan numaralar

Binlerci kişinin büyük merakla bğklediği Sayısal Lito sonuçları açıklandı. Geçen hfta gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmadı. 16 Eylül çekilişinde hangi rakamlar geldi.

 Milli Piyargo İdiresi tarafından dözenlenen Sayısal Lito çekilişinde geçen hafta 6 bilen çıkmadı. Büyük ikramiye tutarı bu haftaya derretti.

ayısal Loto çekilişi sonucu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre; 5 bilen 143 talihli 5 bin 25 lira 25 kuruş, 4 bilen 8 bin 792 talihli 61 lira 75 kuruş ve 3 bilen 151 bin 513 talihli 10 lira 5 kuruş ikramiye almaya hak kazandı.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır!

Çekiliş sonucunda talihlilere toplam 2 milyon 784 bin 222 lira 40 kuruş ikramiye dağıtımı gerçekleştirildi. Kamuya KDV olarak 1 milyon 786 bin 483 lira 14 kuruş ve Şans Oyunları Vergisi olarak da 997 bin 929 lira 64 kuruş aktarım yapıldı.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişler her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Çekilişler sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerini alabilir.

Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içerisinde alması gereklidir. Bir yıl içerisinden alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmazsa, ikramiye tutarı bir sonraki haftaya devreder.

SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1086'ncı hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto'da talihlilere en fazla kazandıran rakamlar 18, 21, 36, 38 ve 40 oldu. Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45'tir.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Sayısal Loto çekilişlerinde kuponlar doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Oynanmış olan kolon iptal edilmek istendiğinde kolonun altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Oynanan kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenmediğinde o kolon geçerli olarak sayılır. Çekiliş için doldurulan kupon, aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Çünkü kupon üzerinde bozulmalar oluşabilir. Sayısal Loto çekilişlerine katılım için sınır yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak Sayısal Loto çekilişlerine katılım sağlanabilir.

YORUMLAR
  Kuru gözden koruyacak 10 kış önerisi
Kuru gözden koruyacak 10 kış önerisi