A24.com.tr » yaşam » Sarallar ve Şahinler arasındaki dava, çatışmaya dönüştü

Sarallar ve Şahinler arasındaki dava, çatışmaya dönüştü

Sarallar ve Şahinler arasındaki dava, çatışmaya dönüştü

Aralarında bir süredir husumet bulunan suç örgütleri Sarallar ve Şahinler'in 'davası' adliye dışında çatışmaya dönüştü. Polisin müdahale ettiği olayda 1 kişi yaralandı.

İstanbul'un göbeğinde iki suç örgütü mensuplarının karıştığı çatışmanın ilk ayrıntıları gelmeye başladı.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nin bahçesinde bir cafede Sarallar ve Şahinler olarak tanınan iki suç örgütünün karşı karşıya geldiği ve bir çatışma yaşandığı aktarıldı. Güvenlik önlemleri alınsa da çatışmanın önüne geçilemediği belirtiliyor. Polis, havaya ateş ederek olaya müdahale etti.

1 KİŞİ YARALANDI, 7 GÖZALTI VAR

15 Eylül'de de iki suç örgütü üyeleri adliye koridorlarında tekme tokat kavga etmişlerdi. Sedat Şahin, kardeşinin ölümünden Burhanettin Saral'ı sorumlu tutmuştu. Şahin "Madem dışarıda yüzyüze hesaplaşamadık, burada hesaplaşacağız" demişti.

 

Sarallar ve Şahinler olarak bilinen iki grup yıllardır rekabet halinde. Karşılıklı saldırılar yüzünden haklarında davalar açıldı. Şahinler grubunun lideri Sedat Şahin tutuklu, Sarallar'ın lideri Burhanettin Saral ise tutuksuz yargılanıyordu.

İki grubun her duruşması sorunlu geçiyordu. Geçen haftaki duruşmadan hemen sonra iki grubun üyeleri adliye koridorlarında yumruk yumruğa kavga etti. Güvenlik güçleri dakikalar sonra kavgayı yatıştırabildi. Sarallar ve Şahinler bu kez kavgayı çatışmaya dönüştürdü. Sabah saatlerinde adliyede karşı karşıya gelen iki kalabalık grup silahlarını çekti ve adliye önünde çatıştı. Adliyenin içindeki herkes kendini yere attı. Dakikalar süren çatışma polisin havaya ateş açmasıyla durdurulabildi. 

YORUMLAR
  Sağlık için en gerekli ve önemli 50 gıda...
Sağlık için en gerekli ve önemli 50 gıda...