A24.com.tr » teknoloji » Samsung Galaxy Note 8 Ram ile büyüleyecek

Samsung Galaxy Note 8 Ram ile büyüleyecek

Samsung Galaxy Note 8 Ram ile büyüleyecek

Samsung piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarda donanım günden güne parmak ısırtan hale geliyor.

 Samsung piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarda donanım olarak sınırları zorlamayı seviyor.

Amiral gemisi modellerinde en yüksek işlemcileri kullanan Samsung, RAM konusunda da büyük telefon üreticileri arasında atılım yapan ilk şirketlerden biri oluyor. Uzun bir süredir cihazlarında 4 GB RAM kullanan Samsung’un bir sonraki sıçramayı ne zaman yapacağı büyük bir merakla bekleniyor. Eğer söylenenler doğruysa bunun gerçekleşmesi için çok uzun bir süre beklememize gerek kalmayabilir.


İddialara göre Samsung, Galaxy Note 8 ile birlikte önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Telefonun iki farklı RAM seçeneğiyle piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Cihazın 6 GB ve 8 GB RAM’e sahip iki farklı versiyonu olacağı ileri sürülüyor. Bu RAM seçeneklerinin depolama tercihine göre değişiklik göstermesi bekleniyor. Ancak her iki varyasyonun tüm ülkelerde satışa sunup sunulmayacağı yönünde herhangi bir bilgi bulunmuyor. Daha önce Galaxy S8’in 6 GB RAM’li versiyonu yalnızca Çin’e özel olarak piyasaya sürülmüştü. Bu nedenle 8 GB RAM seçeneğinin belirli bir ülkeye ait olması ihtimaller dahilinde bulunuyor.

8 GB RAM gereksiz gibi görünse de Android’in RAM tüketimi yüksek bir işletim sistemi olması ve her yeni işletim sistemi versiyonunda daha yüksek RAM gereksimi duyan özelliklerin gelmesi bu artışı zorunlu kılıyor. İddiaların doğru çıkıp çıkmayacağını hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
  Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...
Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...