A24.com.tr » magazin » Rüzgar Erkoçlar kimdir kaç yaşında kiminle evlendi ?

Rüzgar Erkoçlar kimdir kaç yaşında kiminle evlendi ?

Rüzgar Erkoçlar kimdir kaç yaşında kiminle evlendi ?

Ameliyatla gögüslerini aldırarak hormon tedavisiyle erkek olan Rüzgar Erkoçlar, skandal bir itirafta bulundu.

 Star TV'de ekranlara gelen 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programına katılan Rüzgar Erkoçlar, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

KIZ ARKADAŞI KISKANIYOR

Bir dizi ameliyatla cinsiyet değiştiren 30 yaşındaki oyuncu, 4 aydır güzel bir hanımefendi ile birlikte olduğunu ve kız arkadaşı tarafından çok kıskanıldığını söyledi.

"ONLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Daha önceki ilişkilerinde defalarca aldatıldığını itiraf eden Erkoçlar, "Onları Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rüzgar Erkoçlar kimdir, Rüzgar Erkoçlar, doğum adı Nil Erkoçlar‘dır. En çok “Emret Komutanım” adlı dizide canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanındı.

Rüzgar Erkoçlar, 26 Mart 1986 tarihinde İstanbul‘da Nil Erkoçlar olarak doğmuştur. Bir ablası, bir kız kardeşi vardır. İstanbul Suadiye Lisesi’nden 2002 yılında mezun oldu.

Türker İnanoğlu tarafından “Türker İnanoğlu Vakfı” adıyla kurulup kısaca “TÜRVAK” olarak da anılan vakıf okulunda lise bittikten sonra Sinema Oyunculuğu okudu.

10 yaşından beri Gaye Sökmen Ajans’a bağlı olarak reklam filmleriyle başlayarak televizyon dünyasında çeşitli projelerde yer almıştır.

2002 yılında Nil Erkoçlar, Molped reklamında; Hülya Avşar, Tuba Büyüküstün, Hande Katipoğlu, Yasemin Ergene ile birlikte oynadılar.

Ardından yine 2002 yılında Berna Laçin‘in başrolü oynadığı “Seni Yaşatacağım” adlı dizide rol aldı. 2004 yılında da Kadir İnanır‘ın başrolde olduğu “Bütün Çocuklarım” adlı dizide oynadı.

Sine Show adlı programında sunuculuk yaptı. Nil Erkoçlar, 2010 yılında Cem Yılmaz‘la birlikte “Türk Telekom” reklamında rol aldı. Bu reklamdan kazandığı 200 bin lira ile kendisine ev aldı.

Nil Erkoçlar, 2013 yılının başında ameliyat olarak erkek oldu ve Rüzgar Erkoçlar adını aldı. 24 Şubat 2013’te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Filmleri ve Dizileri :
2002 – Seni Yaşatacağım
2004 – Bütün Çocuklarım
2005 – 2008 – Emret Komutanım
2006 – Emret Komutanım Şah Mat (Sinema)
2008 – Elif
2008 – Üvey Aile
2009 – Hesaplaşma
2010 – Maskeli Balo
2010 – Çakıl Taşları
2012 – Yamak Ahmet

Rüzgar Erkoçlar kimdir
Dizi Oyuncusu
Rüzgar Erkoçlar kimdir biyografisi toplam 1.842 kez okundu. Bugün ise 3 kez okundu.

 

YORUMLAR
  Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!
Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!