A24.com.tr » » Reytinglere 'Türk Malı' damga vurdu!

Reytinglere 'Türk Malı' damga vurdu!

Reytinglere 'Türk Malı' damga vurdu!

Yıllar sonra yeni bölümleriyle Star'da ekranlara gelen Türk Malı dizisi reytinglerde Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması Survivor'ı bile geri bıraktı ve ilk sırada yer aldı.

 Türk Malı dizisi reytinglerde beklenmedik sükse yaparak birinci sırada yer aldı.

'Türk Malı', tüm kişilerde yüzde 7,24 reyting, yüzde 17,54 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 7,83 reyting ve yüzde 19,80 izlenme payı ile 28 Mayıs Pazar gecesinin en çok izlenen dizisi oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de de yüzde 7,60 reyting ve yüzde 18,75 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Total'de ikinci sırada 17.9 izlenme oranı ileyer alan yapım Savaşçı oldu. Ab'de 20.09izlenme oranı ile Survivor ikinci sırada yer aldı.

Süreç Film Ali Gündoğdu imzalı, senaristliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Jale Atabey’in oturduğu yapım, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor. Şafak Sezer, Hasibe Eren, Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül ve Buse Narcı’yı bir araya getiren 'Türk Malı’nın tekrar ekranlara gelmesi sosyal medyada büyük yankı buldu.

ŞAFAK SEZER İKİ KARAKTERE HAYAT VERİYOR

'Yeter ya', 'İvit' gibi söylemleri ile 'Erman Kuzu' olarak geçmiş dönemde hafızalarda yer eden Şafak Sezer, bu kez iki rol ile karşımızda. 'Erman Kuzu' karakteri ile birlikte 'Kuzu’nun kuzeni 'Eymen’e de hayat veren Sezer, başarılı oyunculuğu ile beğeni topladı.

MEHMET ALİ ERBİL İLE NERGİS KUMBASAR AYNI DİZİDE


Yıllar sonra karı kocayı canlandıran eski eşler Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın sahnelerinde, ikilinin enerji dolu yüksek tempolu oyunculukları bölüme renk kattı.

HASİBE EREN EKRANLARA DÖNDÜ

'Eymen Kuzu’nun evinde dadı olarak çalışan 'Bakiye' rolünü canlandıran Hasibe Eren, inandırıcı oyunculuğu ile seyircinin beğenisini topladı. 'Bakiye' ile 'Erman Kuzu’nun karşı karşıya geldikleri sahnelerde ikilinin yeni bir aşka yelken açacağının sinyalleri verildi.

İlk bölümü büyük ilgi çeken 'Türk Malı’nın yeni bölümü 4 Haziran’da yayınlanacak.

YORUMLAR
  Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...
Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...