A24.com.tr » teknoloji » Pokemon Go Fest çok sancılı geçti

Pokemon Go Fest çok sancılı geçti

Pokemon Go Fest çok sancılı geçti

Geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sürüldükten sonra patlama yapan ancak daha sonra gözden düşen Pokemon Go için bir festival düzenlendi ancak yaşanan bağlantı sorunları oyuncuları sinirlendirdi.

 Yaklaşık bir yıl önce hayatımıza giren Pokemon GO yavaş yavaş unutulmaya yüz tutsa da, Niantic Labs tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenerek ayakta tutulmaya çalışılıyor. Son olarak birçok oyuncuyu bir araya getirerek yeni bir oynanış deneyimi sunmayı hedefleyen Pokemon GO Fest düzenlendi ve ne yazık ki tam anlamıyla bir fiyasko oldu.

Etkinlikte binlerce oyuncunun aynı alan içerisinde birbirleriyle yardımlaşarak çeşitli görevleri yerine getirmeleri bekleniyordu ve bu görevlerin ardından daha önce görülmemiş ödüller dağıtılacaktı.

Ne yazık ki servis sağlayıcılar ve oyun sunucularının istenilen performansı sağlayamaması nedeniyle etkinlik istendiği gibi geçmedi. Hatta Niantic Labs'in CEO'su John Hanke sahneye çıktığında oyuncular tarafından yuhalandı.

shiftdelete'in haberine göre etkinlik sırasında yaşanan problemler ve Niantic firmasının bu problemleri hiçbir şekilde çözememesi, akıllara oyunun ilk kez piyasaya sürüldüğünde yaşattığı eski problemleri getirdi.

YORUMLAR
  İlk bakışta yanıltan fotoğraflar (Photoshop yok)
İlk bakışta yanıltan fotoğraflar (Photoshop yok)