A24.com.tr » yaşam » PKK’nın 'Çocuk' kurbanları

PKK’nın 'Çocuk' kurbanları

PKK’nın 'Çocuk' kurbanları

Terör örgütü PKK, hain eylemlerini uygulamak için çocukları kullanmaya devam ediyor. Son olarak Adana'da bir depoya baskın yapan polis ekipleri 5’i çocuk toplam 14 kişiyi gözaltına aldı.

 PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar kapsamında Adana'da bir depoya baskın yapan polis ekipleri 5’i çocuk toplam 14 kişiyi gözaltına aldı.

Adana’da polis, terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koydu. Sokakta yaşıtlarıyla oyun oynaması gereken çocuklar, polisin düzenlediği ‘terör operasyonu’nda patlayıcı yapıldığı öne sürülen bir depoda yakalandı. Söz konusu operasyonda 5’i çocuk toplam 14 kişi de gözaltına alındı.

DEPOYA GİRİP ÇIKMADILAR
Olay, merkez ilçe Seyhan’da yer alan ve terör olaylarıyla öne çıkan Şakirpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında çocukların da bulunduğu bir grubun, mahalledeki bir depoya girip uzun süre çıkmaması şüphe uyandırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, söz konusu depoya şok bir baskın düzenledi.

14 TERÖRİSTEN 5’İ ÇOCUK

Gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü PKK üyesi oldukları iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı. Yakalanan zanlılardan 5’inin 18 yaşından küçük olduğu ortaya çıktı. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilen 3’ü kız toplam 5 çocuk, Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra diğer zanlılar gibi sorgulanmak üzere şubeye götürüldü. Bu arada operasyonun merkezindeki depoda da patlayıcı yapımında kullanıldığı tahmin edilen malzemeler ele geçirildiği bildirildi.

YORUMLAR
  Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler
Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler