A24.com.tr » magazin » Pınar Altuğ o yoruma cevap verdi

Pınar Altuğ o yoruma cevap verdi

Pınar Altuğ o yoruma cevap verdi

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la birlikte çekilmiş fotoğrafını internete koyduktan sonra bir takipçisi tarafından yapılan yoruma çok sinirlenmişti. O yoruma Altuğ'un cevabı sert oldu.

 Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la birlikte çekilmiş fotoğrafını internete koyduktan sonra bir takipçisi tarafından "Oğlu ne ara büyüdü" yorumu Altuğ'u çileden çıkarmıştı. İLGİLİ HABER Esra Erol'un gözyaşları sel oldu aktı! Esra Erol'un gözyaşları sel oldu aktı!

Altuğ ise bu yoruma şu yanıtı vermişti: "Eşim, hayat arkadaşım ve çocuğumun babası hakkında bu kadar hadsiz olup sonra da insan, hatta erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsunuz! Ne mutlu bize ki hayatımız ve evliliğimizle ilgili yapabildiğiniz tek yorum aramızdaki yaş farkı."

Gelen yoruma oldukça öfkelenen Pınar Altuğ Instagram'dan bu takipçisine cevap verdi. Altuğ, "Eşim, hayat arkadaşım ve çocuğumun babası hakkında bu kadar hadsiz olup sonra da insan hatta erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsunuz! Ne mutlu bize ki hayatımız ve evliliğimizle ilgili yapabildiğiniz tek yorum aramızdaki yaş farkı." ifadelerini kullandı.

Bu olayın ardından çok sayıda takipçisi Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çiftine destekleyen yorumlarda bulundu.

YORUMLAR
  Türkiye televizyonlarının en karizmatik ve yakışıklı 50 oyuncusu...
Türkiye televizyonlarının en karizmatik ve yakışıklı 50 oyuncusu...