A24.com.tr » medya » Paramparça yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 94.

Paramparça yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 94.

Paramparça yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 94.

Paramparça 93. bölümü ile ekranlara gelirken Damir ve Hazal olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Paramparça yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu.

Paramparça son bölümü ile heyecan fırtınası yaşattı. Cihan ve Damir arasında yaşanan gerginliğin ne boyutlara ulaşacağı sonraki bölümlerde yanıt bulacak.

 Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Mine Tugay, Tolga Tekin, Nursel Köse, Ahu Yağtu, gibi usta isimlerin yer aldığı Paramparça dizisi bu akşam ekrana geliyor.

PARAMPARÇA 94. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Hazal ile Damir’in samimi fotoğraflarını gören Cihan soluğu Hazal’ın yanında alır. Cihan’ın öfkesine anlam veremeyen Hazal, Damir ile olan ilişkisini inkar eder. Cihan, Hazal’ın ardından Damir’in kulübüne giderek Damir’i, ailesinden uzak durması konusunda uyarır.
Ozan bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletir. Ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğunu fark etmeyen Ozan diğer taraftan da tıpkı Özkan ve Rahmi Bey gibi Elmas kaçakçılarının ölüm listesindedir...

Harun’u kaybetmenin acısıyla baş başa kalan Dilara’ya zor günlerinde en büyük destek yine Cihan’dan gelir. Öte yandan Rahmi Bey’in Dilara’yı zorda bırakacak bir planı vardır. Başı beladan kurtulmayan Asuman ise karşısında polisleri bulur.

YORUMLAR
  Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!
Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!