A24.com.tr » medya » Paramparça 84. bölüm fragmanı / Paramparça son bölüm

Paramparça 84. bölüm fragmanı / Paramparça son bölüm

Paramparça 84. bölüm fragmanı / Paramparça son bölüm

Star Tv'nin uzun soluklu dizilerinden olan Paramparça'nın 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Davetin davetsiz misafiri ise Dilara'nın Amerika'da yaşayan ablası Asuman’dır.

  Başrollerini Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın paylaştığı Paramparça dizisinin yeni bölümünde yine heyecan dorukta olacak...

Cansu'nun hastalığı, Dilara ile Cihan'ı yakınlaştırıyor!
Büyük aşk yaşadığı Ayşe'yi kollarında kaybeden, öte yandan ailesinin tamamen dağılmasına dayanamayan Cihan, şirketlerini çocuklarına devrederek bir sahil kasabasına yerleşir. Burada kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşirken yine ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğundan habersizdir.

Harun ile Dilara evliliklerini kutlamak için, adı artık Erguvan olan yalıda bir davet düzenlerler. Davetin davetsiz misafiri ise Dilara'nın Amerika'da yaşayan ablası Asuman’dır. Asuman her şeyi mahvetmek için geldiği yalıda, kendine en yakın arkadaş olarak Hazal'ı seçer.

 

Paramparça Dizisi Konusu ve Hikayesi

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın buluştuğu dizinin konusu şöyle; İstanbul Kurtuluş'ta oldukça mütevazi bir hayat süren Gülseren (Nurgül Yeşilçay) ile şehrin en büyük restoranlar zincirinin sahibi zengin ve yakışıklı işadamı Cihan'ın sıradışı ve imkansız aşklarının hikayesini izleyeceğiz. Büyük aşkın kahramanları habersiz bir şekilde bir hastanede birleşen kaderlerinden habersiz yaşamaktadır. Hastanede büyük bir yanlışlık yapılarak Cihan ile Gülseren'in çocukları karışmıştır ve bu gerçek yıllar sonra meydana gelen bir kaza ile ortaya çıkacaktır.

 

YORUMLAR
  Beren Saat'ten hamilelik iddialarına yanıt!
Beren Saat'ten hamilelik iddialarına yanıt!