A24.com.tr » sağlık » Özge'nin zayıflaması uzun sürmedi

Özge'nin zayıflaması uzun sürmedi

Özge'nin zayıflaması uzun sürmedi

Ekranların tanınan simalarından Özge Uzun, birçok ünlüye yaşam koçluğu yapan Şeyda Çoşkun'un tavsiyeleri doğrultusunda kısa sürede başarılı bir değişim yaşadı. Ünlü sunucu, 2 ay içinde 20 kilo verdi.

Birçok TV kanalında haber ve program sunuculuğu yapan ünlü ekran yüzü Özge Uzun, 82 kilodan 62 kiloya düştü.

Özge Uzun " Hayatımı değiştirdi. İlk kez bu kadar kilo verebildim. En fazla 10 kilo zayıflayıp yeniden şişmanlıyordum. Herkes mide ameliyatı olduğumu düşünüyor. Operasyon geçirmeden de forma giriliyor" dedi.

ÖZGE UZUN KİMDİR?

Özge Uzun, 1979 senesinde Ankara’da doğdu ve ilkokula yine orada gitti. 1993 senesinde Radyo Vizyon’da çalışan Erhan Konuk sayesinde yayın hayatına girdi. O dönemlerde TRT spikerlerinin yardımıyla sektöre ait bilgiler edindi.

Ardından sistemli bir şekilde eğitim almak için İstanbul’a geldi. İstanbul’da ilk olarak Alem Fm’de yayın hayatına başladı. Daha sonra 2001 senesinde NTV kanalında seslendirme işine girdi. Bununla beraber Tv haberciliği eğitimini alan Uzun habercilik sektörüne geçiş yaptı.

Uzun zaman NTV ekranlarında hizmet veren Uzun, FOX Tv ve CNN Türk’te de spikerlik görevinde bulunmuştur. 2012 senesinde Kanaltürk'te sabah programı yapan Uzun, uzun zaman Tv8‘de haftasonu sabah kuşağı programı olan "Erken Baskı"nın sunuculuğunu yapmış, 2015 yılının ilk günlerinde TRT Haber kanalına geçmiştir.

 

YORUMLAR
  Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!
Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!