A24.com.tr » magazin » Özge Özpirinçci, takipçisiyle fena kapıştı

Özge Özpirinçci, takipçisiyle fena kapıştı

Özge Özpirinçci, takipçisiyle fena kapıştı

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, 'kaşlarını' eleştiren ve "Acil kilo alman lazım" diyen takipçisi ile sosyal medya üzerinden fena kapıştı.

'Acı Tatlı Eksi' filmiyle beyaz perdeye dönen güzel oyuncu Özge Özpirinçci ile takipçisi arasında 'kaş ve kilo alma' tavsiyesi yüzünden tartışma çıktı.

'Aşk Yeniden' isimli romantik-komedi dizisi ile adından söz ettiren Özge Özpirinçci, İnstagram hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Güzel oyuncunun Yasemin isimli bir takipçisi, söz konusu fotoğrafa, "Allah aşkına doğal olacağız diye bu kaşlarınızı böyle yapmak zorunda mısınız? Çok kötü duruyor ve acilen kilo alman lazım" yorumunu yaptı.

"GÜZELLİK GÖRECELİDİR"

Uzun bir metin kaleme alan Özpirinçci, "Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Kaşlarımı doğal bırakmak benim tercihim ve şu anda oynadığım role uygun modelin bu olduğunu düşünüyorum. 'Acilen kilo alman lazım' demişsiniz. Fakat ben sağlıklı beslenen ve sporunu yapan bir insan olarak sanırım bu konuda sizin 'tavsiyeniz'dense kendi hislerimi dinlemeliyim ki ayrıca yine bu rol için bu kilonun uygun olduğunu düşünüyorum. Size iyi günler dilerim" mesajını yayımladı. 

 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Gonca 2020-09-26 13:09:02

    Ozge ozpirincci her haliyle guzel ozge ozpirinccinin hayraniyim glerimin hepsi onun resmi seni hic ilgilnedirmiez yesemenmissin ne misin anlamiryorum yuce rabbim biliyor ozge ye olan kinini nefretini takipciymis bu salak sen git once kendine bak ozgem hep arknadayim ask yeniden kadin aci tatli eksi

  2017 yılının en iyi AA fotoğrafı! İlber Hoca'nın seçtiğine bakın!
2017 yılının en iyi AA fotoğrafı! İlber Hoca'nın seçtiğine bakın!