A24.com.tr » medya » Özdil ve Küçük aynı noktada buluştu!

Özdil ve Küçük aynı noktada buluştu!

Özdil ve Küçük aynı noktada buluştu!

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak yaptığı medya araştırmasının 20--26 Şubat tarihleri arasındaki sonuçlarını yayınladı. İşte araştırmanın sonuçları...

 Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan ve 20-26 Şubat tarihleri arasını kapsayan medya yansımalarında bu hafta ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Farklı siyasi görüşleriyle taban tabana zıt düşen Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil ve TGRT Haber Medya Kritik programı yorumcusu Cem Küçük, basındaki haber yansımaları aynı olunca listede ikinciliği paylaştı.

İşte MTM tarafından hazırlanan o araştırma ve kategorilere göre en çok konuşulan o isimler:

GAZETECİLER

16-22 OCAK tarihleri arasında medyada haberlere en fazla konu olan Fox TV sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya olurken gazeteci Yılmaz Özdil ve Cem Küçük ise en fazla konuşulan gazeteciler olarak listede 2.liği paylaştılar.

GAZETELER

16-22 OCAK tarihleri arasında medyada en çok habere konu olan gazete 384 haberle Hürriyet gazetesi oldu.

TELEVİZYON KANALLARI

En çok konuşulan televizyon kanalı ise, FETÖ operasyonlarının devam ettiği ve birçok çalışanın görevden alındığı TRT oldu. Kanal D ise Ahmet Hakan'ın ana haber spikeri olmasından dolayı gazetelerde yer aldı.

İŞ ADAMLARI - İŞ KADINLARI

MTM Medya Takip Merkezi'nin yapmış olduğu araştırmalara göre medya haberlerinde en fazla adı geçen iş adamlarının başında Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul'un, kendi isteği ile görevinden istifa ettiği haberleriyle gündeme gelmesi yer aldı.

SİVİL TOPLUM KURULUŞU BAŞKANLARI

Çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşanların sorunlarını her fırsatta dile getiren Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 390  haberler en çok konuşulan STK başkanı oldu.

YORUMLAR
  Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama
Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama