A24.com.tr » magazin » Özcan Deniz'in sevgilisi Feyza Aktan hamile mi?

Özcan Deniz'in sevgilisi Feyza Aktan hamile mi?

Özcan Deniz'in sevgilisi Feyza Aktan hamile mi?

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda, Özcan Deniz'in 1 yıldır ilişki yaşadığı Feyza Aktan2ın hamile olduğu öğrenildi. Peki Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ünlü oyuncu Özcan Deniz'in herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi Feyza Aktan'ın hamile olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki sevgilisiyle 1 yıldır gözlerden ırak ilişki yaşayan Özcan Deniz'in baba olacağı haberini aldıktan sonra çok mutlu olduğu öğrenild. Peki Feyza Aktan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

FEYZA AKTAN KİMDİR?

Sevgilisini ailesiyle de tanıştıran Deniz, "Bir an evvel baba olmak istiyorum. Nikah çok yakında" dedi. Feyza Aktan kimdir? sorusu cevapsız kalıyor. Kendisini basından uzak tutan Feyza Aktan 25 yaşında... Özcan Deniz, uzun süre flört ettiği kendisinden 21 yaş küçük oyuncu sevgilisi Buse Narcı'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı... Özcan Deniz kendisinden hayli küçük sevgilisi Buse Narcı'dan ayrıldıktan sonra gönlünü yine bir güzele kaptırmıştı. Özcan Deniz'in yeni sevgilisinin adının Yağmur Karabal olduğu iddia edilmişti. Geçen aylarda Özcan Deniz sevgilisi olduğu iddia edilen Yağmur Karabal ile fotoğraflarının çekilmesine sinirlenmişti.

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları şaşırtıyor
Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları şaşırtıyor