A24.com.tr » yaşam » Orgeneral Abidin Ünal: Sözlerimi çarpıttılar

Orgeneral Abidin Ünal: Sözlerimi çarpıttılar

Orgeneral Abidin Ünal: Sözlerimi çarpıttılar

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile darbenin başındaki isim olduğu söylenen Akın Öztürk hakkında söylediği sözlerin çarpıtıldığını söyledi.

Genelkurmay açıklamasında "aklandığı" iddia edilen Akın Öztürk için "doğru söylemiyor, ona güvenmiyorum" diyen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay açıklamasına da kefil olmadığını söyleyerek, "Güvenecek kimse kalmadı" demişti. Ünal yaptığı açıklamada, “Kendi içimizde yaptığımız konuşma çarptıldı.” diyerek, FETÖ hainlerini temizleme çalışmalarının süreceğini belirtti, Hulusi Akar ile mutlak uyum ve itaat içinde olduklarını söyledi.

‘GÜVENMİYORUM’ DEDİĞİ ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Dün kulislere yansıyan haberlere göre; Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal’ın personeline, darbe girişiminden tutuklanan ve Genelkurmay Başkanlığı açıklamasıyla aklanmaya çalışılan YAŞ Üyesi Akın Öztürk hakkındaki TSK açıklamasına tepki gösterdiği ve “Ona güvenmiyorum” dedidiği ve Ünal’ın “Akın Paşa kesinlikle doğru söylemiyor. Genelkurmay’ın açıklaması da doğru değil. Hiçbirine kefil değilim. Güvenecek kimse kalmadı” dediği iddia edilmişti. 

YORUMLAR
  2017 sıcaklık rekoru kıracak! (NASA'nın gözünden Dünya'nın 137 yıllık değişimi)
2017 sıcaklık rekoru kıracak! (NASA'nın gözünden Dünya'nın 137 yıllık değişimi)