A24.com.tr » eğitim » Onur Belgesi nedir, nasıl alınır, kimlere verelir?

Onur Belgesi nedir, nasıl alınır, kimlere verelir?

Onur Belgesi nedir, nasıl alınır, kimlere verelir?

Zorlu ve yorucu bir dönemin ardından karnelerini alan öğrenciler çalışmalarının ve başarılarının mükafatı olarak taktir, teşekkür ve Onur belgelerini de alarak ailelerini mutlu etmeyi başardı.

 Yoğun ve tempolu bir dönemin ardından 15 tatil arasına giren öğrenciler, karnelerinin yanında aldıkları onur belgesiyle ailelerinin koltuk altlarını kabarttı.

ONUR BELGESİ NASIL ALINIR?

Sevgili öğrenciler onur belgesi almak derslerdeki başarıyla doğrudan ilgili değildir. Ulusal ya da uluslararası yarışmalara katılıp ilk beşe girenler; sosyal ve kültürel aktivitelere katılıp başarı gösteren öğrencilere onur belgesi verilir. Dikkat çektiğimiz üzere onur belgesi alabilmek için ille de takdir – teşekkür belgesi almanıza ya da ders notlarınızın çok yüksek olmasına gerek yoktur. Onur belgesi verilecek öğrenci seçiminde; öğrencinin daha çok yarışmalarda, kültürel aktivitelerde yer alıp bu organizasyonlardan çeşitli dereceler elde etmiş olmasına dikkat edilir.

Her öğrenci derslerde başarılı bir grafik çizemeyebilir. Her çocuğun başarılı olabileceği alanlar (aktiviteler) vardır. İşte onur belgesi tam da bu tip öğrencilere verilir. Derslerdeki başarılarda ise üstün başarı belgesi ya da başarı belgesi verilir. Bu konuyu da bir sonraki yazımızda açıklayacağız. Bu makalemizde öğrencilerimize onur belgesi kimlere verilir, onur belgesi nasıl alınır hesaplama var mı yok mu bu konuda bilgiler aktardık.

Onur Belgesi Kimlere Verilir Nasıl Alınır Konusu İle İlgili Sorularınızı ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz

YORUMLAR
  "Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...
"Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...