A24.com.tr » şans oyunları » On Numara çekiliş sonuçları 14 Ağustos On Numara bilet sorgulama MPİ

On Numara çekiliş sonuçları 14 Ağustos On Numara bilet sorgulama MPİ

On Numara çekiliş sonuçları 14 Ağustos On Numara bilet sorgulama MPİ

On Numara oyununda bugün 784. hafta çekilişi gerçekleştirildi. 10 numar çekilişinde kazandıran numaralar hangileri, ikramiyeyi kazanan oldu mu? İşte ayrıntılar...

 On Numara çekilişi ile ilgili Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre; kazandıran numaralar belli oldu.

ON NUMARA İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişi sonucunda belirlenen sayılardan 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihli kişilerden;
6 bilen talihliler ve 7 bilen talihliler loto bayilerinden,

8 bilen talihliler ve 9 bilen talihliler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
10 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.
On Numara çekilişinde ikramiye almaya hak kazanan kişilerin ikramiyelerini bir yıl içerisinde alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme gerçekleştirilmez.



ON NUMARA NASIL OYNANIR?


On Numara çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Çekilişe katılarak ikramiye kazansalar bile ikramiye alamazlar. On Numara çekilişlerinde dağıtılacak olan ikramiyelerin tutarları o hafta elde edilen hasılata göre belirlenir. İkramiye gruplarında hiç doğru bilen çıkmazsa o ikramiye tutarı üst grup ikramiye tutarına dahil edilir. Eğer çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan olmazsa, ikramiye tutarı bir sonraki hafta 10 bilen talihliye verilmek üzere devreder.
On Numara kuponunda bulunan kolonlarda 1’den 80’e kadar sayılar yer alır. 80 tane sayı içerisinden 10 tanesi seçilir ve işaretlemesi yapılır. Milli Piyango İdaresi tarafından On Numara çekilişi için 22 adet sayı belirlenir. Bu 22 sayı içinden 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini doğru olarak tahmin edenler ikramiye almaya hak kazanırlar. On Numara çekilişlerine Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerler aracılığı ile katılım sağlanmalıdır. Çekilişe katılım için bir sınır yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir.

YORUMLAR
  Yeni dizilerden Siyah Beyaz İddialı geliyor
Yeni dizilerden Siyah Beyaz İddialı geliyor