A24.com.tr » eğitim » Okulistik sınav sonuçları - Giriş yap - Okulistik nedir? Kayıt ücretli mi?

Okulistik sınav sonuçları - Giriş yap - Okulistik nedir? Kayıt ücretli mi?

Okulistik sınav sonuçları - Giriş yap - Okulistik nedir? Kayıt ücretli mi?

İnternet üzerinden ders verilen eğitim platformu Okulistik üzerinden isteyen öğrenciler, ilkokul 1. sınıftan ortaokul 8. sınıfa kadar yararlanabiliyor.

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur.

İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri okulistikten yararlanabilirler.

Okulistik’te Türçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur.

Bu dersler ve derslere ait içerikler, Türkiye’deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konu ağaçlarına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir.

ÜCRETLİ Mİ?

Okulistik kısaca sanal eğitim merkezidir. Sisteme üye olan binlerce okul ile birlikte ortak çalışma planına sahip olan çok güzel bir ortam. Çocuklarımızın internette kötü sitelerde dolaşmasını ve boş zaman kaybetmesini engelleyecek bir ortam. Çünkü genelde çocuklarımız oyun oynamak için tüm Google'ın altını üstüne getiriyor. Fakat okulistik içerisinde çalışmak ve oynamak eğlenceli bir duruma dönüşüyor. Çalışma kağıtları ders anlatımları tüm dökümanlar sitenin içerisinde mevcut. Oyun zamanı gelince de oyun oynayabiliyorlar. Sınav Tarihleri ve Konu Dağılımları, yıllık planlar ve bir çokdökümana ulaşabilrisiniz. Yıllık ücret ise 55 TL.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler
Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler