A24.com.tr » eğitim » Okul öncesi karne örnekleri - boş karne word - karne karikatür - karne görüşü - karne saat kaçta verilecek

Okul öncesi karne örnekleri - boş karne word - karne karikatür - karne görüşü - karne saat kaçta verilecek

Okul öncesi karne örnekleri - boş karne word - karne karikatür - karne görüşü - karne saat kaçta verilecek

Liselere karne kaçta verilecek veya karne tebrik mesajları ve karne karikatürlerini mi merak ediyorsuınuz hem bunları hem de karne töreni konuşmasını sizler için derledik.

İşte herkesin merakla beklediği soruların cevabını sizler için derledik.

Milyonlarca öğrencinin sabırsızlıkla beklediği sömestr tatili geldi çattı. Öğrenciler (yarın) 20 Ocak Cuma günü karnelerine kavuşacak. Peki Cuma günü karneler saat kaçta verilecek?

KARNELER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VERİLECEK ?

20 Ocak Cuma günü verilecek olan karne ve başarı belgeleri (Takdir, teşekkür, onur belgesi) sabah gerçekleştirilecek küçük bir törenin ardından öğrencilere dağıtılacak. İkili eğitim gören okullarda sabahçı öğrenciler 9-11, öğlenci öğrenciler ise 10-12 arasında karne ve belgelerini alacak. Ancak bu saatler okulların kendi özel programlarına göre değişiklik gösterebilir.

KÖTÜ KARNEYE TEPKİ GÖSTERİLMEMELİ

Uzmanlar, anne ve babaları çocuklarının zayıf karne getirmesi halinde kötü davranmamaları konusunda uyardı. Yarı yıl tatiliyle birlikte milyonlarca öğrenci tatile girmeye hazırlanırken, uzmanlardan velilere karne konusunda bir uyarı geldi. Anne ve babaların çocukların başarısını sadece karnedeki not üstünden değerlendirmemesi gerektiğini vurgulayan uzmanlar, çocuk yetiştirmenin ömür boyu süren bir süreç olduğunu belirterek, karne dönemlerinin çocuk yetiştirmede kritik aşama olduğuna dikkat çekti.

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR

20 Ocak 2017 Cuma günü başlayan yarıyıl tatili 6 Şubat 2017 Pazartesi günü sona erecek. Öğrenciler 6 Şubat 2017 Pazartesi günü ders başı yapacak. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz...

YORUMLAR
  UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım