A24.com.tr » magazin » Nursel Ergin kimdir kaç yaşında dahası nişanlısı kim?

Nursel Ergin kimdir kaç yaşında dahası nişanlısı kim?

Nursel Ergin kimdir kaç yaşında dahası nişanlısı kim?

İş adamı Murat Akyer'le nişanlı olan sunucu Nursel Ergin, nişanlısının eski eşi tarafından gelen büyük bir suçlamayla karşı karşıya kaldı.

 Murat Akyer'in eski eşi Kamber Odabaşı, iş adamına dava açtı.

Boşanmalarının nedeninin Nursel Ergin olduğunu savunan eski eş Kamber Odabaşı, babanın müşterek iki çocukla arasındaki kişisel ilişki kurma hakkının tamamen ortadan kaldırılmasını ya da yeniden düzenlenmesini istedi.

Mahkeme, baba Murat Akyer’in cevap dilekçesini bekliyor.

NURSEL ERGİN KİMDİR?

İstanbul’da 30 Temmuz 1980 senesinde dünyaya gelen Nursel Ergin, 18 yaşında bir evlilik yapmış ve 5 yıl kadar süren bu evliliğinden Begüm adını verdikleri bir kızları olmuştur. 2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan Var mısın Yok musun adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir

Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluşturmuştur. 1.60 cm boyunda 49 kg olan 34 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olmuş ve Nursel’in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

MURAT AKYER KİMDİR?

Murat Akyer kimdir? Murat Akyer herkesin merak ettiği isim oldu. Nursel Ergin ile olan aşkı sonunda netlik kazandı ve artık onlar aşklarını saklamıyor. 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla ünlenen Nursel Ergin'in, işadamı Murat Akyer ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Eşi Kamer Odabaşıo ile birlikte basın açıklaması yapan Murat Akyer ise iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin şaşırtan imaj değişiklikleri...
Ünlü isimlerin şaşırtan imaj değişiklikleri...