A24.com.tr » dizi haber » No 309 61. bölüm fragmanı yeni son bölüm

No 309 61. bölüm fragmanı yeni son bölüm

No 309 61. bölüm fragmanı yeni son bölüm

No 309 dizisi yeni sezonda 60. bölümü ile ekranlara mükemmel bir geri dönüş yaptı. No 309 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu.

 No 309 dizisi Onur'un sırlarlarını açıklama kararı aldığı bölümde Lale ile arasında yaşnacakları aktarmaya devam edecek.

Yeni sezonda Lale ve Onur’un maceralarının devam edeceği dizide Onur’un geçmişi ile ilgili sırrı kendisini zor durumda bırakacak. Her fırsatta Onur’un ne kadar iyi bir baba olduğunu vurgulayan Lale ise duyacağı itiraf karşısında oldukça şaşıracak.

NO 309 60. BÖLÜM ÖZETİ

Annesi ve çevresindekilerle konuşma gerçekleştiren Onur, “Uzaklarda bir yerlerde babasız büyüyen bir kız çocuğu var” diyerek bebek ile ilgili gerçeği açıklamak isteyecek. Ailesinden de onay aldıktan sonra Lale ile konuşmaya karar veren Onur nasıl bir tepki alacağından habersiz Lale’nin kapısını çalacak. Her fırsatta Onur’un mükemmel bir baba olduğunu hatırlatan Lale ise ona yaşattıkları için kendisine teşekkür edecek ve Onur’un yapacağı itirafı dinlemeye başlayacak. Onur’un bebek itirafının damga vuracağı dizide yaşanacak diğer gelişmeler ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Lale sezon finalinde ikinci kez hamile olduğunun müjdesini verirken Onur, aldığı güzel haberler havalara uçacak. “Sen bana hayatın en güzel hediyesisin” diyen Lale, eşine olan sevgisini bir kez daha gösterecek. Yayıncı kuruluş tarafından yapılan açıklama ise şöyle: Lale Onur’a hamile olduğunu nasıl söyleyeceğini düşünür, sonunda doğum gününde açıklamaya karar verir. Onur da Lale için bir parti organize etmektedir. Bu arada Betül şantaj yaparak halayı kendi tarafına çekmeye çalışır, çünkü en büyük kozu olan Özge’yi kullanırken halanın da desteği önemlidir. Hülya ise abisine olan biten her şeyi aktarmaya devam eder ve artık ortaya çıkması gerektiğini söyler. Lale yeni yaşında hayatındaki en büyük karşılaşmayı yaşayacağından habersizken, Onur ise bir kızı olduğu gerçeğiyle sarsılır.

 

 

YORUMLAR
  Şahan Gökbakar Recep İvedik serisi hakkında açıklamalarda bulundu
Şahan Gökbakar Recep İvedik serisi hakkında açıklamalarda bulundu