A24.com.tr » medya » No:309 15. bölüm | Lale ve Onur'dan beklenmedik sahne

No:309 15. bölüm | Lale ve Onur'dan beklenmedik sahne

No:309 15. bölüm | Lale ve Onur'dan beklenmedik sahne

FOX tv'nin en çok sevilen dizilerinden biri olan No:209'da bu hafta izleyenleri çok şaşırtacak gelişmeler yaşanıyor. Lale ve Onur arasında ipler iyice geriliyor.

 FOX Tv'nin en çok beğenilen ve izlenen dizilerinden No:309'da Lale ve Onur'un geleceği merak konusu oldu. Son bölümde yaşanan gelişmelerden sonra izleyenleri heyecanlandıran yeni bölüm fragmanında olaylar iyice karışıyor.

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

NO:309 SON BÖLÜM

Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur.

YORUMLAR
  Rol aldıkları her dizi hayal kırıklığı yaratan 10 ünlü isim...
Rol aldıkları her dizi hayal kırıklığı yaratan 10 ünlü isim...