A24.com.tr » medya » No: 309 32. bölüm fragmanı - Songül Yıldız’la çatışıyor

No: 309 32. bölüm fragmanı - Songül Yıldız’la çatışıyor

No: 309 32. bölüm fragmanı - Songül Yıldız’la çatışıyor

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi No:309 bu akşam 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 25 Ocak'ta yayınlanacak yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Başrollerini Demet Özdemir ile Furkan Palalı'nın oynadığı No:309 dizisi 31. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin 32. bölümünün 1. tanıtım videosu yayınlandı.

Lale sözleşmeyle ilgili gerçekleri öğrenir

Emir’in gelişi ailede büyük bir mutluluk yaratırken aynı zamanda fikir ayrılıklarına düşmelerini de sebep olur. Songül ve Yıldız’ın çatışması her geçen gün artmaktadır. Bu arada Songül’e giden isimsiz mektubun Betül tarafından gönderildiğini öğrenen Yıldız, Onur’u dikkatli olması konusunda uyarır. Bunun üzerine Onur Lale’ye sözleşme konusunda ki gerçekleri anlatmaya karar verir.

Birbirlerinden bir türlü haz edemeyen Kaynanalar Songül ve Yıldız arasında ki bu fikir ayrılıkları ise her geçen gün artarken, aralarında ki gerilimde tırmanır. Songül’e gönderilen isimsiz mektubun, Onur’un yengesi Betül tarafından gönderildiğini öğrenen Yıldız, Onur’u bu durum hakkında bilgilendirir ve dikkatli olmasını söyler.

Onur bu durumun yaratacağı tehlikenin farkında olduğu için, Lale ile var olduğundan habersiz olduğu “sözleşme” hakkında konuşup, gerçekleri anlatmak ister.

Evliliğinde sözleşme istemeyen Onur’un annesi Yıldız’ın ise sözleşme konusunda ki fikri sabittir, ve Onur’a karşı çıkar. Onur ise Lale ile konuşma fırsatı bulamadan, Lale çoktan gerçekleri öğrenir ve bu onda büyük bir hayal kırıklığı yaratır. 

İŞTE 32. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  Bamya suyunun sağlık açısından faydaları nelerdir?
Bamya suyunun sağlık açısından faydaları nelerdir?