A24.com.tr » medya » No: 309 26. yeni bölüm 14 Aralık çarşamba fragmanı

No: 309 26. yeni bölüm 14 Aralık çarşamba fragmanı

No: 309 26. yeni bölüm 14 Aralık çarşamba fragmanı

Fox TV'nin sevilen dizisi No: 309 bu akşam 25. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin meraklıları, şimdiden gelecek hafta yayınlanacak olan 26. bölümü heyecanla beklemeye başladı.

Sonunda evleniyorlar!

Lale ve Onur nihayet evlendikleri için çok mutludur. Lale Onur’a sürpriz yaparak balayı için bir otel ayarlar. Heyecanla yola çıkan Onur ve Lale gittikleri otelde hayal kırıklığına uğrar, her şeye rağmen morallerini bozmadan balaylarına devam ederler. Başka bir otele geçen Onur ve Lale’yi, acaba bu sefer ne gibi sürprizler beklemektedir?

Yapımcılığını Gold Yapım’ın üstlendiği No: 309 yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen No: 309 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkacak olan No: 309'da bu hafta Lale ve Onur düğün sonrası balayına çıkar. Gittikleri otelde kendilerini bekleyen kötü sürprizler dizi severlere gerilim dolu dakikalar yaşatacak. Düğün sonrası balayına çıkan Onur ve Lale karşılaştıkları zorluklar unutulamayacak dakikalara sahne olacak. İşte No: 309 25. bölüm fragmanı ve detayları...

Başrollerini; Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un paylaştıkları No: 309 yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

DİZİNİN KONUSU

Henüz 20'li yaşlarda genç bir kız olan Lale evlenmek üzereyken aldatıldığını öğrenince hem evliliğe hemde aşka tövbe etmiştir. Fakat annesi Leyla'nın üzerinde baskı kurarak Doktor Onur ile görüşmesini ister. Bunun üzerine buluşmaya giden Leyla masasına oturduğu kişinin Doktor Onur olmadığını öğrenince bu karışıklık farklı sonuçlara yol açacaktır.

 

YORUMLAR
  Kış Hastalıklarına hangi içecekler iyi gelir?
Kış Hastalıklarına hangi içecekler iyi gelir?