A24.com.tr » medya » No:309 16. Bölüm fragmanı / Pelinsu'nun sözlerinin etkisi

No:309 16. Bölüm fragmanı / Pelinsu'nun sözlerinin etkisi

No:309 16. Bölüm fragmanı / Pelinsu'nun sözlerinin etkisi

No 309, 15. bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Pelinsu'nun sözlerinin etkisinden hala kurtulamayan Lale, bir de Onur'un Doktor Onur'la tartıştığını görünce evlilik planını rafa kaldıracaktır.

Fox'ta yayınlanan "No: 309" adlı dizi bu hafta 15. bölümünde nefesleri kesti. Onur'ların arasındaki gerginlik, Lale ile Onur'un arasının bozulmasuna yol açıyor. Pelinsu'nun sözlerinin etkisinden hala kurtulamayan Lale, bir de Onur'un Doktor Onur'la tartıştığını görünce evlilik planını rafa kaldıracaktır. 

Onur da Lale'yi Doktor Onur'dan kıskandığı için sinirlenip kavgaya girişmiştir. İki sevgili arasındaki sorun ailelerin de dikkatini çeker ve barış planları için onlar da harekete geçer. Peki başarılı olurlar mı?

NO 309 Dizisi Konusu

No 309 dizisi romantik aşk hikayesi tadında olacak. Ailelerinin zoruyla evlendirilen 2 gencin daha sonrasında bir birlerine sırılsıklam aşık olması üzerine kurulu hikayemiz menfaat ve çıkar düşkünü ailelerin gölgesinde filizlenecek bir aşk masalı olacak. Furkan Palalı Onur karakterini canlandıracak, Demet Özdemir ise Lale karakteri ile karşımıza çıkacak. Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme çabasında olan annesini üzmemek için, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, Dr Onur değil başka birisidir. Bu yanlış buluşma garip olaylara yol açıyor.

YORUMLAR
  İşte yılbaşında en çok dinlenen şarkılar (Spotify açıkladı)
İşte yılbaşında en çok dinlenen şarkılar (Spotify açıkladı)