A24.com.tr » magazin » Nevşin Mengü'nün 'Namaz' tweeti sosyal medyayı salladı

Nevşin Mengü'nün 'Namaz' tweeti sosyal medyayı salladı

Nevşin Mengü'nün 'Namaz' tweeti sosyal medyayı salladı

Yeliz Yeşilmen'in elinde oje olduğu halde kızıyla birlikte namaz kıldığı fotoğrafını ınstagramda paylaşmasının ardından sosyal medyadan tepkiler yükselirken Nevşin Mengü de o isimler arasındaydı.

 Eski oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen kızı ile namaz kıldığını gösteren bir fotoğrafı “Sürekli dilimde dualarım var” diyerek paylaşınca gündem oldu.

Ojesinden dekoltesine, namazlıkların ters olmasından namazla reklam yapmaya çalışmaya kadar bir sürü eleştiri ve tepki geldi.

Ancak CNN Türk'ün "ekran cezalısı" Nevşin Mengü'nün attığı tweet ise sosyal medyayı salladı.

“GÜNAH DEĞİL Mİ”

Twitter hesabından fotoğrafı paylaşan Mengü,“İslama göre namaz kılar gibi poz vermek günah değil mi? Şakır şakır fotoğrafı çekilirken kişi gerçekten Allah’la başbaşa kalabiliyor mu?” diyerek fotoğrafın kurgu olduğu imasında bulundu. Mengü’ye yanıt gazeteci arkadaşı İsmail Saymaz’dan geldi.

İLGİLİ HABER Yeliz Yeşilmen Ojeli tırnaklarla namaz kıldığı fotoğrafı paylaştı Yeliz Yeşilmen Ojeli tırnaklarla namaz kıldığı fotoğrafı paylaştı

“DEĞİŞİK İSLAM BU, ŞİRK SERBEST”

Saymaz bunun “insana tapınmak” olduğunu ifade ederek Mengü’yü destekledi. Mengü ise; “bunlarınki değişik islam, adbestsiz namaz, şirk serbest” şeklinde cevap verdi.

İşte Mengü ve Saymaz arasında geçen o Twitter diyalogları...

İLGİLİ HABER Ojeyle namaz kılınır mı, abdest kabul olur mu? Ojeyle namaz kılınır mı, abdest kabul olur mu?

YORUMLAR
  Bitcoin nedir? Nasıl alınır? Blockchain nedir?
Bitcoin nedir? Nasıl alınır? Blockchain nedir?