A24.com.tr » magazin » Neslihan Atagül'den eşine özel marjinal dövme

Neslihan Atagül'den eşine özel marjinal dövme

Neslihan Atagül'den eşine özel marjinal dövme

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçen sene dünya evine girdiği eşi Kadir Doğulu'nun baş harfini vücuduna dövme yaptırdı. Ancak Atagül'ün dövme için seçtiği yer hayrete düşürdü.

Güzel oyuncu dudağının içine kocası Kadir Doğulu'nun isminin baş harfini yazdırdı.

Dövmeli fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Atagül fotoğrafın altına şu notu düştü: "Gözlerimin zaten seni sevdiğini biliyordum"

 

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Çerkes, annesi Rus asıllı olan Atagül henüz 8 yaşındayken oyuncu olmaya karar vermiştir. 13 yaşına geldiğinde annesi ile gidip Erberk Ajans’a kaydolmuştur.

Kaydolmasının ardından reklamlarda oynamaya başladı. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi’nin Tiyatro bölümünde hala sürdürüyor. 2006 yılında oyunculuk dünyasına adımını atarak 'Yaprak Dökümü' adlı dizide Deniz karakterini oynadı. Yine aynı yıl 'İlk Aşk' adlı sinema filminde başrol oynadı. Bu dizideki performansı ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 2011 yılında 'Canım Babam', 'Kalbim Seni Seçti' ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizilerde oynadı.

Yine aynı yıl Özcan Deniz ile başrollerini paylaştığı 'Araf' adlı sinema filminde oynadı. Bu filmle birlikte adeta ödüllere doyamadı ve 6 dalda ödül aldı.

2012 yılında 'Araf' filmi ile Moskova 2morrow Film Festivalinde 'Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu' ödülünü aldı. Yine aynı yıl 19. Altın Koza Film Festivalinde Türkan Şoray’ın elinden 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı. Türkan Şoray ödülü verirken Atagül için ‘veliahdım’ dedi.

2016 yılında ise kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evlendi. Atagül, şu anda Star TV'deki Kara Sevda dizisinde rol alıyor.

YORUMLAR
  Reuters 2017 yılın en iyi 100 fotoğrafını yayınladı...
Reuters 2017 yılın en iyi 100 fotoğrafını yayınladı...