A24.com.tr » yaşam » Necati Şaşmaz'dan Kuzey Vargın'a büyük vefasızlık

Necati Şaşmaz'dan Kuzey Vargın'a büyük vefasızlık

Necati Şaşmaz'dan Kuzey Vargın'a büyük vefasızlık

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Kuzey Vargın'ı son yolculuğunda ünlü isimler yalnız bırakmazken, usta oyuncunun Kurlar Vadisi'ndeki rol arkadaşı Necati Şaşmaz, cenaze törenine katılmadı.

Yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle Muğla'da hayata veda eden usta sinema ve tiyatro oyuncusu Kuzey Vargın'ın cenaze törenine bir çok ünlü isim akın ederken, Kurtlar Vadisi'nde Vargın'la beraber başrolü paylaşan Necati Şaşmaz törene katılmadı.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde geçen pazar günü hayatını kaybeden sinema sanatçısı Kuzey Vargın, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alan Vargın'ın cenazesine Necati Şaşmaz'ın katılmaması dikkat çekti.

'CANPOLAT'TAN BÜYÜK VEFASIZLIK

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olarak tarihe geçen Kurtlar Vadisi'nde "Aksaçlı" karakterine hayat veren usta oyuncu Kuzey Vargın, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yoluculuğuna uğurlandı. Son yolculuğunda sanatçı dostlarının yalnız bırakmadığı Vargın'ın cenazesinde gözler Necati Şaşmaz'ı aradı.

Dizide canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ve kestiği raconlarla önemli bir hayran kitlesi kazanan Şaşmaz'ın Kuzey Vargın'ın cenaze törenine katılmaması "büyük vefasızlık" olarak nitelendirildi.
 

YORUMLAR
  Photoshop efekti sanılan mükemmel zamanlama ile çekilmiş resimler
Photoshop efekti sanılan mükemmel zamanlama ile çekilmiş resimler