A24.com.tr » yaşam » Nazlı Ilıcak İstanbul'a getirildi

Nazlı Ilıcak İstanbul'a getirildi

Nazlı Ilıcak İstanbul'a getirildi

Bodrum'da yakayı ele veren gazeteci Nazlı Ilıcak İstanbul'a getirildi.

 Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)'ye yönelik sürdürülen operasyonlarda hakkında gözaltı kararı çıkarılan ünlü gazeteci Nazlı Ilıcak Bodrum'da yakalandıktan sonra İstanbul'a getirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 42 gazeteci hakkında gözaltı kararı vermişti.

GÖZALTI SAYISI 15'E YÜKSELDİ
Soruşturmayla ilgili görevlendirilen Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan gazetecilerin sayısı 15'e yükseldi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul'a getirildikten sonra Şişli Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Neden gözaltına alındığına ilişkin soruya Ilıcak, "Ben kendim teslim oldum." dedi. Bazı vatandaşlar Ilıcak'a tepki gösterdi.

Daha sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ilıcak, kendisinin polise teslim olduğunu öne sürerek, "Hakkımda 'kaçtı' diyenlere çok üzülüyorum. Ben vatanımdan ayrılmam." ifadesini kullandı.

Manisa'da gözaltına alınan Hanım Büşra Erdal'ın da İstanbul'a getirildiği bildirildi.

Daha önce Seyit Kılıç, Yakup Sağlam, Bayram Kaya, Cihan Acar, Bünyamin Köseli, Emre Soncan, Mustafa Erkan Acar, Cemal Azmi Kalyoncu, Abdullah Kılıç, Habip Güler, Mehmet Gündem, Cuma Ulus ve Hüseyin Aydın gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan gazetecilerin Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri sürüyor.

YORUMLAR
  Türkiye'de yer sarı gök kırmızı
Türkiye'de yer sarı gök kırmızı