A24.com.tr » magazin » Mustafa Uslu kimdir - Sinem Öztürk sevgilisi evli mi?

Mustafa Uslu kimdir - Sinem Öztürk sevgilisi evli mi?

Mustafa Uslu kimdir - Sinem Öztürk sevgilisi evli mi?

Sunucu Sinem Öztürk ile birlikte olan reklamcı sevgilisi Mustafa Uslu kimdir gerçekten iddia edildiği gibi evli mi? İşte merak edilen soruların cevabı.

Magazin dünyasının merak ettiği ve pek çok dedikoduya konu olan Mustafa Uslu - Sinem Öztürk ilikisini sizler için araştırdık.

İLGİLİ HABER Mustafa Uslu: Ayla'dan sonra Müslüm filmi zirve olacak Mustafa Uslu: Ayla'dan sonra Müslüm filmi zirve olacak


Güzel oyuncu Sinem Öztürk’ün nikâh masasına oturmaya hazırlandığı reklamcı sevgilisi Mustafa Uslu’nun, eski eşiyle boşanma protokolü yaptığı ancak dava görülmediği için henüz boşanmadığı ortaya çıktı

İLGİLİ HABER Senem Toluay Ilgaz kimdir ınstagram hesabı kaç yaşında? Senem Toluay Ilgaz kimdir ınstagram hesabı kaç yaşında?

Sinem Öztürk’ün reklamcı aşkı Mustafa Uslu ile evlilik hayali başka bahara kaldı! HT Magazin'de yer alan habere gööre; Güzel oyuncunun yıldırım aşkına tutulduğu ve mayıs ayında nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başladığı sevgilisinin, eski eşi Öznur Dursun’la boşanma protokolü yaptığı ancak dava görülmediği için henüz boşanmadığı ortaya çıktı.

Sinem Öztürk sevgilisi Mustafa Uslu evli çıktı

NİKÂH TARİHİNİ EY LÜLE ERTELEDİLER

Uslu’nun 1999 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında ikinci olan iki çocuğunun annesi Öznur Dursun’un, boşanma davası devam ederken eşinin adının aşk haberlerine karışmasına tepkili olduğu öğrenildi.

Sinem Öztürk sevgilisi Mustafa Uslu evli çıktı

Boşanma davasının sonucunu beklemeye başlayan güzel oyuncu ve sevgilisi, nikâh tarihlerini eylül ayına erteledi.

YORUMLAR
  Kitap Kurtlarına Müjde: 2017'nin En Çok Satan 15 Kitabı Açıklandı
Kitap Kurtlarına Müjde: 2017'nin En Çok Satan 15 Kitabı Açıklandı