A24.com.tr » magazin » Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor mu?

Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor mu?

Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor mu?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 9 yıl önce evlendiği basketbolcu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi Emina ile olan beraberliğini sonlandıracakları yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Magazin dünyasında parmakla gösterilen çiftlerden Mustafa-Emina Sandal'ın 9 yıllık evliliğinde sorun yaşandığı iddiası ortaya atıldı.

2 çocuk sahibi çiftin geçen hafta şiddetli şekilde kavga ettiği haberleri bugünlerde herkesin dilinde. Yakınları ikiliyi barıştırmak için seferber oldu.

İLK AÇIKLAMA MUSTAFA SANDAL'DAN

İddialara ilişkin Mustafa Sandal'dan ilk açıklama geldi.

Mustafa Sandal 'Eşinizle ciddi tartışmalar yaşadığınız doğru mu?' sorusuna 'Şaka mı yapıyorsunuz?' dedi ve ekledi:

Hiç böyle bir konu yok. Bizim gayet mutlu bir evliliğimiz var. Ne diyeyim, olmayan bir konu üzerine yorum yapamam ki, 14 yıldır her şey gayet güzel devam ediyor.

Mustafa Sandal ve Emina Sandal Ocak 2008'de evlenmişti.

Düzgün fiziği ile dikkat çeken 2 çocuk annesi Emina Sandal (35), Sırbistan'ın ünlü bir iç giyim markasının mankenliğini yapmıştı.

Emina Sandal ''Eşiniz kıskanmıyor mu?'' sorusunu şöyle cevaplamıştı: Mustafa çekilen her kareyi görüyor. Fotoğraflar onun onayından geçmeden yayınlanamaz.

Mustafa Sandal, POSTA'ya verdiği röportajda ''Karım çok zekidir, ne isterse yapabilir'' demiş ve eklemişti: ''Bizde anlamsız kıskançlıklar yok, her şey doğal akışında.''

YORUMLAR
  Mavi balinanın dev kalbi
Mavi balinanın dev kalbi