A24.com.tr » magazin » Münir Özkul'un sağlık durumu nasıl - Münir Özkul ne zaman öldü gerçek bir soru mu?

Münir Özkul'un sağlık durumu nasıl - Münir Özkul ne zaman öldü gerçek bir soru mu?

Münir Özkul'un sağlık durumu nasıl - Münir Özkul ne zaman öldü gerçek bir soru mu?

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Münir Özkul'un sağlık durumu ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı.

Türk sinemasının Mhamut Hoca'sı 91 yaşındaki Münir Özkul'un sağlık durumu ile ilgili detaylar haberimizde...

BİLİNCİ AÇIK
Demans hastalığı nedeniyle tedavisi yatağa bağlı olarak devam eden Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, katıldığı canlı yayında flaş bir açıklama yapmıştı. Bu sözler sonrası usta sanatçının algısının açık olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, usta sanatçının kızını eleştirerek "Yıllardır bir yatakta yatan Özkul'un demek ki, algısı açıkmış ama kimse onunla konuşmuyormuş. Bakıcılar konuşsalar, algısının açık olduğu daha önceden ortaya çıkardı belki de!" ifadelerine yer verdi.

"SORDUM, CEVAP VERDİ"
Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel'in, "Münir Özkul göz kırptı" başlıklı yazısı şöyle: "İki vardiya bakıcı var evde. Dört senedir yatıyor ama hiçbir yerinde yara açılmadı, bu çok önemli bir şey. Bir şeyleri dinliyor ama görmesi pek mümkün değil artık. Bebek gibi. Belli bir mesafeye yaklaşmanız gerekiyor.

Bir süredir 'Babamdan geçti, konuştuklarımızı anlamıyor' diyerek ziyaretlerimde sessiz kalıyordum. Geçtiğimiz günlerde onu konuşmak üzere katıldığım bir radyo programında 'Sana bir şarkı çaldırayım mı?' dedim.

"KİMSE ONUNLA KONUŞMUYORMUŞ"
'Renkli Sayfalar'a konuk olan Münir Özkul'un kızı Güner Özkul'a ait bu açıklama. Yıllardır bir yatakta yatan Özkul'un demek ki, algısı açıkmış ama kimse onunla konuşmuyormuş. Bakıcılar konuşsalar, algısının açık olduğu daha önceden ortaya çıkardı belki de!

BAŞKASI ÖTANAZİYİ DÜŞÜNÜRDÜ
Bir de sosyal medyada çıkan 'Münir Özkul öldü' yalanlarıyla, 'Münir Özkul, Tarık Akan'ı da gömdü!' gibi berbat esprilere maruz kalıyor. Bunları yaşamak kolay değil, başkası olsa ötanaziyi bile düşünürdü.

DEMANS HASTALIĞI NEDİR?
Demans özellikle belli bir yaştan sonra yaşlı insanlarda görülen bunama durumudur. İstatistiklere göre 80 yaşından itibaren her 5 kişiden 1 tanesinde demans hastalığı görülür. 85 yaşından itibaren ise her 2 insandan 1 tanesinde görülür. Kadınlarda daha sık rastlanan bir durumdur. 60 yaşından önce nadiren görülür. Demansın iki türü vardır.

 

YORUMLAR
  Arda Turan'ın yeni oyuncağı servet değerinde... İşte ünlü isimlerin milyon dolar değerindeki otomobilleri
Arda Turan'ın yeni oyuncağı servet değerinde... İşte ünlü isimlerin milyon dolar değerindeki otomobilleri