A24.com.tr » yaşam » Muhasebeci Bekir Bilir isimli erzak taşımak için bindiği asansörde feci şekilde can verdi

Muhasebeci Bekir Bilir isimli erzak taşımak için bindiği asansörde feci şekilde can verdi

Muhasebeci Bekir Bilir isimli erzak taşımak için bindiği asansörde feci şekilde can verdi

İstanbul'da yaşanan olayda 31 yaşındaki talihsiz adam çalıştığı firmaya erzak taşımak için kulladığı asansörün 5’nci kattan yere çakılması sonucu kafes demirinin başını koparmasıyla yaşamını yiti

 Olay, saat 09.45 sıralarında Kocasinan Mahallesi Polat Sokak Numara 6’da5 katlı binada meydana geldi. Yakında bulunan bir markette,çalışanların öğle yemeği için, mutfak alışverişi yapan muhasebeci Bekir Bilir, son kattaki iş yerine malzemeleri çıkarmak için yük asansörünü kullandı. Bekir Bilir bina içindeki asansörü kullanmak yerine malzemelerle birlikte yük asansörüne bindi.

KAFASI FIRLADI
İddialara göre, asansör son kata geldiğinde kabini kancadan kurtuldu.Büyük bir hızla aşağı çakılan asansörün içindeki kafes demiri Bilir’in başını giyotin gibi kesti.Bilir’in ayrılan başı dışarı fırlarken, vücudu asansörün içinde kaldı.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak incelemelerde bulundu. Bu sırada kazayı duyarak olay yerine gelen Bilir’in yakınlarından bazıları fenalık geçirdi. Bilir’in cesedini görmek isteyen bir yakını polis tarafından zor sakinleştirildi.

Ceset incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR
  Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...
Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...