A24.com.tr » yaşam » Müge Anlı Fatma Uyanık kimdir - öldü mü - Vahap Varlı kimdir konuyla ilgisi ne?

Müge Anlı Fatma Uyanık kimdir - öldü mü - Vahap Varlı kimdir konuyla ilgisi ne?

Müge Anlı Fatma Uyanık kimdir - öldü mü - Vahap Varlı kimdir konuyla ilgisi ne?

Müge Anlı'nın programında 17 gündür kayıp olan 32 yaşındaki Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Fatma Uyanık kimdir, nerede kayboldu, Fatma Uyanık öldü mü, son durumu ne? Müge Anlı son bölüm neler oldu?

 Kayıpların ortaya çıkarılması, işlenmiş cinayetlerin faillerinin yakalanması adına büyük bir görev üstlenen Müge Anlı'da bugün 17 gündür kayıp olan Fatma Uyanık için yeni gelişmeler yaşandı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda Fatma Uyanık 6 Ekim'den beri aranıyor. Peki Fatma Uyanık son durum ne öldürüldü mü? Fatma Uyanık ile ilgili görgü tanıkları ne diyor? Gelin hep birlikte bakalım. 22 yaşındaki Vahap Varlı ise iddiaları kabul etmiyor. Fatma Uyanık'ı sima olarak tanıdığını söyleyen Varlı o gece alkol aldığını ve bir arabaya çarptığını söylüyor. Fatma Uyanık ise hala bulunamadı. Annesiyle bağ evine gittikten sonra kendinden haber alınamayan Fatma Uyanık'ın kaçırılıp öldürüldüğüne dair iddialar ise güçleniyor. 2008 yılından bu yana yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusudur. Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 43 yaşındadır. Sevilen gazeteci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.

VAHAP VARLI'NIN ARABASINA MI BİNDİ?

Canlı yayında Mehmet Dağcı isimli görgü tanığı 6 Ekim'de Karaman'da yaşanan olayı şöyle anlatıyor: Ben Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın gördüm. Yanımda eşim de vardı.14:30 civarlarındaydı.

VAHAP VARLI İDDİALARI KABUL ETMİYOR

22 yaşındaki Vahap Varlı ise iddiaları kabul etmiyor. Fatma Uyanık'ı sima olarak tanıdığını söyleyen Varlı o gece alkol aldığını ve bir arabaya çarptığını söylüyor.

 

YORUMLAR
  Cem Yılmaz'dan 1969 temalı yılbaşı partisi
Cem Yılmaz'dan 1969 temalı yılbaşı partisi