A24.com.tr » magazin » Aleyna Tilki Kimdir Kaç yaşında ve nereli?

Aleyna Tilki Kimdir Kaç yaşında ve nereli?

Aleyna Tilki Kimdir Kaç yaşında ve nereli?

Özellikle küçük yaşta olmasına rağmen yetişkin davranışlarında bulunan Aleyna Tilki hakkında Müge Anlı'dan olay yaratacak açıklamalar geldi.

Genç yaşta yakaladığı çıkış ile dikkatleri bir anda üzerine çeken ve yaşadığı farklı yaşam tarzı ile özellikle ailelerden ve eğitimcilerden büyük tepki toplayan küçük kız Aleyna Tilki Kimdir Kaç yaşında ve nereli?

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 2014 yılında TV 8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak adını duyurmuştu. 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki Konya doğumludur. Annesi Trabzon Of'lu olan Tilki'nin babası ise Rus göçmenidir. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Dj Emrah Karaduman ile birlikte çıkardıkları Cevapsız Çınlama şarkısı ile Youtube'da çok fazla dinlenmiştir.

ALEYNA TİLKİ EGOSU

Popülaritesi gün geçtikçe artan Tilki'ye karşı antipati duyanların mazeretleri ise güzel şarkıcının bir programda sarf ettiği ''Benim 1 yaşından beri fanlarım var'' ve '' Herkes beni parmakla gösteriyor sürekli'' gibi açıklamaları oldu. Tilki, ayrıca; “Ben ünlü bir çocuktum zaten. Hep popüler büyüdüm. Parmakla gösterilen bir çocuktum. Oturduğum semtte tüm insanlar beni tanırdı. Okula başladığımda herkes beni tanırdı. Bu yüzden hep popülerdim. Buna rağmen beni sevmeyenler olmuştur. Bu da hiç değişmemiştir zaten. Eleştirileri, kıskançlıkları hoş görüyorum. Çünkü bu benim ilk defa yaşadığım bir şey değil. Çocukluğumdan beri yaşıyorum bunu” sözlerini de sarf etti. Bu sözler sonrası Tilki'ye egosu ayrı kendisi ayrı gibi yakıştırmalar yapılıp Aleyna Tilki ve egosu diye hitap ediliyor.

Gece barlarda 16 yaşında şarkı söylediği için gündeme oturan Aleyna Tilki'nin hakkında Müge Anlı'dan olay bir açıklama geldi. İLGİLİ HABER Tuğba Özay canlı yayında soyundu! Sunucu şok! Tuğba Özay canlı yayında soyundu! Sunucu şok!

16 yaşındaki Aleyna Tilki, sahne aldığı barlar ve yaşının küçüklüğüyle tartışılmaya devam ediyor. Aile Bakanlığı genç kızın ailesini geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek Aleyna'nın sahne almasının yasak olduğunu belirtti. Ancak genç şarkıcı dün akşam Maslak'ta bir gece kulübünde gay barda sahne aldı. Yasaklara rağmen sahne almaya devam eden Aleyna Tilki'nin ailesine bir uyarı da Müge Anlı'dan geldi. Usta gazeteci, Tilki'nin anne ve babasına seslenerek 'çocuğunuzu sahneden alın' dedi.

MÜGE ANLI - vikipedi

"AİLE BİLMEDEN ÇOCUK İSTİSMARI YAPIYOR"

18 yaşından küçük olan herkesin çocuk olduğunu belirten Müge Anlı, küçük olan çocuklara dil uzatmak, göz uzatmak ve ailelerin buna göz yummasının da suç olduğunu belirtti. Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslenen Müge Anlı, Aleyna'nın ailesinin bilmeden de olsa çocuk istismarı yaptığını belirterek, bir an önce Aleyna'nın sahnelere veda etmesi gerektiğini söyledi.

"DEVLET ÇOCUĞUNUZU ALABİLİR"

Aleyna'nın eğer sanatçı olmak istiyorsa konservatuvar okuması gerektiğinin altını çizen Müge Anlı, 2000 doğumlu bir çocuğun sahne almasının doğru olmadığını belirterek, "Gerekirse devlet anne ve babasından bu türdeki çocukları alabilir" dedi.

"ÜZÜNTÜ DUYUYORUM"

'Madem istismardan bahsediyoruz. 16 yaşında bir kızımız ve gay barlarda dahil olmak üzere içkili mekanlarda sahneye çıkıyor. Bütün bunları işte kamuoyunun gündemine geldiğinde annem babamda yanımda diye anlatıyor. Okula gidiyor 2000 doğumlu efendim 2000 doğumlu yani 2000 doğumlu bir çocuğun bu şekilde içkili mekanlarda sahne alması ne demektir? Bu bir istismara girmez mi? Asla çocuğumuza değil lafım üstelik çocuğumuzun kendini bu şekilde savunmaya çalışıyor olmasından da büyük üzüntü duyuyorum. Bunu sanki normal birşeymiş gibi anlatmasından büyük bir üzüntü duyuyorum. Valilik birçok programını yasakladı. Bu kez de öğrendiğime göre yurtdışından bir takım programlar alınmış. Çocuk yurt dışında sahne almak için yurtdışına götürülecekmiş. Bu ne demek? Bu ne demektir? Bir anne baba çocuğunun bu şekilde gecenin bir vakti sahneye çıkmasına nasıl müsade eder ve bir çocuk bu durumu nasıl savunmaya kalkar. Bunuda sizlerin takdirine bırakıyorum.'

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • Yhlas 2019-07-09 05:04:37

    Muge anliyi cok sevyorum ve saygi duyyorum

  • hale 2016-11-03 09:55:19

    aalmanyada anlasma imzalamislar.yasinin 18 oldugunu soylemisler alti ay evvel.simdi almanyaya konsere gidince almanlar sahneye cikartmamislar.18 olunca gidecekmis.iki gun evvel yine sahneye cikmaya calismi almayada.s.arjantinde sahneye cikarsalar gidecek yani.

  Yoldan çıkan metrobüs otomobilleri altına aldı
Yoldan çıkan metrobüs otomobilleri altına aldı