Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

MTM Medya Takip Merkezi Araştırdı: İşte medyada spor dünyasının en çok konuşulanları...

A24.com.tr » spor » MTM Medya Takip Merkezi Araştırdı: İşte medyada spor dünyasının en çok konuşulanları...
MTM Medya Takip Merkezi Araştırdı: İşte medyada spor dünyasının en çok konuşulanları...

Medya Takip Merkezi (MTM)'nin yapmış olduğu araştırmalara göre spor dünyasının Temmuz ayında en çok konuşulan isimleri belli oldu. Beşiktaş'ın yıldızı Gomez bu alanda da krallığını ilan etti.

Medya Takip Merkezi’nin 18-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında yaptığı araştırmalar sonucu spor dünyasında en çok konuşulan futbolcular, teknik direktörler, kulüp başkanları ve kulüpler belli oldu.

FUTBOLCULAR
Beşiktaş'ın geçen seneki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gomez 320 haber adediyle basında en çok yer edinen ilk futbolcu olurken onu Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma 288 haber adediyle takip ediyor.

TEKNİK DİREKTÖRLER
Yapılan araştırmaya göre Fenerbahçe'nin tartışılan teknik patronu Vitor Pereira 407 haber adediyle bu alanda lider durumda. Pereira'yı 380 haber adediyle Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink izliyor.
Geçen sene Beşiktaş'la ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Şenol Güneş ise listede 251 haber adediyle 4. sırada yer alıyor.

SPOR KULÜPLERİ
Bu alanda ise ilk sırayı geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş alıyor. Beşiktaş'ın 18-24 Temmuz tarihlerinde basına yansıyan haber adedi 1861 adet. Beşiktaş'ı ezeli rakibi Fenerbahçe yalnızca 5 haber adetiyle geriden takip ediyor, Fenerbahçe ile ilgili yapılan haber sayısı 1856.

KULÜP YÖNETİCİLERİ
Kulüp yöneticileri üzerinde yapılan araştırmada ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açık ara önde olduğunu görüyoruz. Yıldırım'la ilgili 18-24 Temmuz tarihleri arasında yapılan haber sayısı 283'ken onu ikinci sırada takip eden Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile ilgili yapılan haber sayısı 218 olarak göze çarpıyor.


 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler