A24.com.tr » yaşam » Motosiklet dünyası şokta, 'Altın Elbiseli Adam' hayatını kaybetti

Motosiklet dünyası şokta, 'Altın Elbiseli Adam' hayatını kaybetti

Motosiklet dünyası şokta, 'Altın Elbiseli Adam' hayatını kaybetti

Motor tutkunlarının yakından tanıdığı 'Altın Elbiseli Adam' olarak bilinen Barkın Bayoğlu, dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçirdiği kaza sonu hayatını kaybetti.

Barkın Bayoğlu, dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Köprüsü'nde yolda yürüyen iki yayadan Buğra Erdem isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın ardından yaya Buğra Erdem olay yerinde hayatını kaybederken, Barkın Bayoğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza; köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başladı.

TÜM MÜDAHALELERE  RAĞMAN KURTARILAMADI

Bu esnada Anadolu Yakası’ndan gelen Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda tartışarak yürüyen iki kişiden Buğra Erdem isimli gence çarptı. Buğra Erdem olay yerinde yaşamını yitirdi. Bayoğlu ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet dünyasında ‘Altın Elbiseli Adam’ lakabıyla bilinen Bayoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

DAHA ÖNCE  DE KAZA GEÇİRMİŞTİ

Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını da esprili diliyle anlatmıştı. 

YORUMLAR
  Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı
Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı