A24.com.tr » magazin » Miss Turkey 2017, Andrea Raema Mungiu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Miss Turkey 2017, Andrea Raema Mungiu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Miss Turkey 2017, Andrea Raema Mungiu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Grand Pera Emek Sahnesi’de gerçekleşecek olan Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının finalinde boy gösterecek adaylardan Andrea Raema Mungiu ihtişamıyla büyüledi. Andrea Raema Mungiu kimdir?

 Miss Turkey 2017 heyecanı başlıyor. Birbirinden güzel 20 kız arasında Türkiye'nin en güzeli belli oluyor. 

Bizler de finalistleri sizler için teker teker tanıtmaya devam ediyoruz. Miss Turkey 2017 finalistleri arasında yer alan Özge Türkyılmaz ile ilgili hazırladığımız haberin detayları sizlerle..

Ülkemizde düzenli olarak her sene yapılan ve uzun yıllardır gelenek haline dönüşen güzellik yarışmasında bu sene de finalistler belli oldu. Genellikle ileriki dönemlerde televizyonlarda görmeye alışkın olduğumuz simaları kazandıran Miss Turkey yarışmasında bu sene de birbirinden iddialı isimler yer alacak.

Andrea Raema Mungiu kimdir?

Yaş 20
Boy 1,80
Doğum Yeri Romanya
EGE ÜNİVERSİTESİ, BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ 3. SINIF ÖĞRENCİSİ

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Betül Ekşi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Miss Turkey 2017 Betül Ekşi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Yasemin Çoklar kimdir, kaç yaşında ınstagram hesabı Miss Turkey 2017 Yasemin Çoklar kimdir, kaç yaşında ınstagram hesabı

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017, Andrea Raema Mungiu kimdir, kaç yaşında, nereli? Miss Turkey 2017, Andrea Raema Mungiu kimdir, kaç yaşında, nereli?

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Merver Argun kimdir, kaç yaşında nereli? Miss Turkey 2017 Merver Argun kimdir, kaç yaşında nereli?

İLGİLİ HABER Miss Turkey Buse Çekmeceli kimdir, kaç yaşında, fotoğrafları Miss Turkey Buse Çekmeceli kimdir, kaç yaşında, fotoğrafları

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Ceren Baykan kimdir, kaç yaşında, fotoğrafları Miss Turkey 2017 Ceren Baykan kimdir, kaç yaşında, fotoğrafları

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Özge Türkyılmaz kimdir, kaç yaşında? Miss Turkey 2017 Özge Türkyılmaz kimdir, kaç yaşında?

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Emine Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli? Miss Turkey 2017 Emine Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli?

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Gözde Baddal kimdir, kaç yaşında? Miss Turkey 2017 Gözde Baddal kimdir, kaç yaşında?

 

YORUMLAR
  İşte dünyanın en seksi öğretmeni
İşte dünyanın en seksi öğretmeni