A24.com.tr » magazin » Miss Turkey 2016 güzelleri seçildi

Miss Turkey 2016 güzelleri seçildi

Miss Turkey 2016 güzelleri seçildi

Miss Turkey 2016 güzellik yarışması Belek Turizm Merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde büyük bir organizsayonla gerçekleştirildi.Miss Turkey World kraliçesi Buse İskenderoğlu oldu.

 Türkiye'nin en güzel kızlarının katıldığı yarışma Miss Turkey 2016'da en güzel 4 kız belirlendi. Yarışma sonunda Miss Turkey World kraliçesi Buse İskenderoğlu, Miss Turkey Universe kraliçesi Tansu Sıla Çakır, Miss Turkey Supranational kraliçesi Damla Figan, Miss Turkey İnternational kraliçesi Çağla Çukurova olarak belirlendi.

İLGİLİ HABER Miss Turkey güzeli tacını geri verdi Miss Turkey güzeli tacını geri verdi

Miss Turkey 2016 yarışması bu yıl Antalya'da düzenlendi ve YouTube'dan canlı olarak yayınlandı. Can Sandıkçıoğlu, Abdullah Oğuz, Ömür Uyanık, Yasin Soy, Yaprak Yapsa ve Amine Gülşe'nin jüriliğini yaptığı yarışmada birinci güzel Buse İskenderoğlu, ikinci güzel Tansu Sıla Çakır, üçüncü güzel Damla Figan, dördüncü güzel Çağla Çukurova olarak belirlendi. 2016'nın güzelleri taçlarını geçen yılın güzellerinden teslim aldı.

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu kimdir? Instagram hesaP Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu kimdir? Instagram hesaP

 

 

YORUMLAR
  Dünya IQ listesi açıklandı peki sizin IQ'nuz ne kadar? İşte size basit ve kısa bir IQ Testi...
Dünya IQ listesi açıklandı peki sizin IQ'nuz ne kadar? İşte size basit ve kısa bir IQ Testi...